Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ya muayene oldum hiç bir sorun yok off ben ne zaman kendime zara vermekten vaz geçicem hiç bilmiyorum bozuluyo yok niye sorun yoksa okadr uzun zaman geçmiş kendileri hemöen hamile kalmiş doğurmuş sanki kendilerinden allahın verdiğini unutmuşlar benide isyana sürüklüyolar

Ahhh canım benim sen öyle herkesin dediğini kafaya takma sakın, bak İzgile o da düşük yaptı hemen hamiş kaldı... öyle her düşük yapanda sorun olsa ooooo 🙂

ya işde benimde kafama takılan o bitanem niye bukadar uzun sürdü ozaman dediklerinde kafama taktım kaçgündür üzüntümü belli etmiyoruma am bugün patladım ağlamadn duramıyorum

Evet yaaa yaptım, çooook silikti ama bi çizgi vardı.. 😕

ohhh inş devamıda gelir bitanem duarım seninle

yaaa inanılmaz heyecanlandım ama geçen ay da yaptım çıktı dediğine göre bekleyip görelim.
rabbim inşallah meleğini göndermiştir canım benimmmmmm tamam az kaldı zaten.

Bak tatlı cadımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂 7 ay sonra kalmış, senin ne kadar oldu ki..

selam canlarımmm ayyy sabahtan beriii profil işlemlerimle uğraşıyorum sadmini delirttim yetmedi editörüde delirttim
bi ara anlatırım çünkü ondan önceeeee bi tane lalezar varmış burdaaaaa nerde bakiimm ooo ısırıyım ben onuj ne güzel bi haber bu öleee işlll hamişliğin daha net çkıar kan sonuçların 1 milyona katlar canım arkadaşım benimm pozitif bebem benim

yaaa inanılmaz heyecanlandım ama geçen ay da yaptım çıktı dediğine göre bekleyip görelim.
rabbim inşallah meleğini göndermiştir canım benimmmmmm tamam az kaldı zaten.

Evet canım, hem ben bu ayki adetimi geçen sefere göre ayarlamıştım, normalde 25-27 günde bir olurum, bu kez 23. gün olmuştum, yani ayın 7 sine kadar gelmeme ihtimali var ..

Evet kız bi ara chatboxa baktım millete kafayı yedirtiyodun ilahi seni emi

Evet ben bundan sonra niciki POZİTİFLALEZAR olarak değiştiricem

hoşgeldin canım...

Evet canım, hem ben bu ayki adetimi geçen sefere göre ayarlamıştım, normalde 25-27 günde bir olurum, bu kez 23. gün olmuştum, yani ayın 7 sine kadar gelmeme ihtimali var ..

inşallahhhhh canım inşallahhhhh rabbim meleğini göndermiştir.
her gece uyumadan önce mutlaka dua ederim, ve sizlere de ediyorum inşallah kabul olur.