Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
canım ya bısey sorcam yastan konu acılmısken gercı bu durumun pek yasla alakası yok ama ben oyle dusundugum ıcın herkesı aynı zannedıyorum....ıkıncı cocuk konusunda bır dusuncen var mı canım?
iyiyiim güzellerim ya biarz moralsizim aslında bazı kişler kafamı karıştırdı düşükten sonra bukadar zaman geçmesi normal diğlmiş belki bir problem olmuşmuştur falan diye ya iyice moralim bozuldu bende düşnmeye başladım acaba bir sorun var falan demeye başladım neolur bişeyb söyleyin yaaaaaaaa
canımmmmmm boşver o dışkapının mandallarını....
bizim ruh durumumuzu dikkate almadan abuk sabuk konuşur onlar. ne alakası varrrrr. kısmetiyle gelecek bebişin inşallah sen sadece dua etmeye ve çalışmalara devam et. kafaya bu tür şeyleri takınca noluyor? koskoca bir hiççççç bebiş gelmiyor. canını bu tür şeylerle üzme.
iyiyiim güzellerim ya biarz moralsizim aslında bazı kişler kafamı karıştırdı düşükten sonra bukadar zaman geçmesi normal diğlmiş belki bir problem olmuşmuştur falan diye ya iyice moralim bozuldu bende düşnmeye başladım acaba bir sorun var falan demeye başladım neolur bişeyb söyleyin yaaaaaaaa
canım uzme kendını hem zaten sen doktorlara gıttın muayene oldun...zaten bır sorun olsa soylerlerdı degılmı?tedavın oldu bıttı....yanın ınsanların moralını bozmasına ızın verme....ınsanlar bılmeden arastırmadan konusurlar....sen gerekenı yaptıktan sonra gerısı rabbımın zaten.....sıkma canını....
Ahhh canım benim sen öyle herkesin dediğini kafaya takma sakın, bak İzgile o da düşük yaptı hemen hamiş kaldı... öyle her düşük yapanda sorun olsa ooooo 🙂
afferin sanaaaa 🙂 varsın kız olsun nazlı olsun 🙂 ben de l love you 🙂
bizim ruh durumumuzu dikkate almadan abuk sabuk konuşur onlar. ne alakası varrrrr. kısmetiyle gelecek bebişin inşallah sen sadece dua etmeye ve çalışmalara devam et. kafaya bu tür şeyleri takınca noluyor? koskoca bir hiççççç bebiş gelmiyor. canını bu tür şeylerle üzme.
kız sen nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn meraktan öldümmmmm
afferin sanaaaa 🙂 varsın kız olsun nazlı olsun 🙂 ben de l love you 🙂
kız sen nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn meraktan öldümmmmm
ya ben çok kötü oldum kaçgündür bununla yatıp bununla kalkıyorum şeytan diyo al başinı sni kimsnin tanmadı yere git kafaya atkmıyım dedikçe taktırıyolar benim benim ne halde oluğum onların umrundamıki iyi ki sizde varsıznz