Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Tatlı cadımmmmmmmmmmmmmmmmmm (mmm leri bol yazdım alınmayasın diye 🙂) seni İzgile havale ediyorum sana bir güzel seans uygulasın

afferin sanaaaa 🙂 varsın kız olsun nazlı olsun 🙂 ben de l love you 🙂

canımmmmmm boşver o dışkapının mandallarını....
bizim ruh durumumuzu dikkate almadan abuk sabuk konuşur onlar. ne alakası varrrrr. kısmetiyle gelecek bebişin inşallah sen sadece dua etmeye ve çalışmalara devam et. kafaya bu tür şeyleri takınca noluyor? koskoca bir hiççççç bebiş gelmiyor. canını bu tür şeylerle üzme.

Öhöööö öhööööööö aranızda 39 luklar var

kız sen nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn meraktan öldümmmmm

canım uzme kendını hem zaten sen doktorlara gıttın muayene oldun...zaten bır sorun olsa soylerlerdı degılmı?tedavın oldu bıttı....yanın ınsanların moralını bozmasına ızın verme....ınsanlar bılmeden arastırmadan konusurlar....sen gerekenı yaptıktan sonra gerısı rabbımın zaten.....sıkma canını....

Ahhh canım benim sen öyle herkesin dediğini kafaya takma sakın, bak İzgile o da düşük yaptı hemen hamiş kaldı... öyle her düşük yapanda sorun olsa ooooo 🙂

Ders çalışıyorum canım yaaaa ÇOK ÇALIŞMAM LAZIM ÇOOOOOOOOOOKKKK

ya ben çok kötü oldum kaçgündür bununla yatıp bununla kalkıyorum şeytan diyo al başinı sni kimsnin tanmadı yere git kafaya atkmıyım dedikçe taktırıyolar benim benim ne halde oluğum onların umrundamıki iyi ki sizde varsıznz