Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Slm kzilar, kusura bakmayin dun fazla yazamadim malum is guc>>az sonra gene ise gitmem lazim ama gitmeden sizlere bi gunaydin demek istedim
Bu arada sizlere sormak istediyim olulasyon testiyle ilgili,, eger hamileysen olvulasyon testi positif cikarmi???
Cevaplarinizi bekliyorum..

Evet çıkar hemde kıpkırmızı çıkar, benim düşük yaptığım ay öyle olmuştu, yumurta ararken hamiş olduğumu öğrenmiştim..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lalezarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tebrik ederim canim.....
msjlari okumadim,, bi okuyayimda, uzun uzun tebrik ederim.....
cok sevindimmmmm

lalezarrrr amanınnn biz bugün uyanamamışızz gönülden tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ben de merak ediyorum diyorum gözüm kör mü ne hay maşallah barekallah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum yaaa inamıyorum🙂
çığlık atmak istiyorum.
ayyy canım benim yaaa Allah tamamına erdirsin inşallah.
çok sevindim 🙂

nasıl öğrendin? miğden için gittiğinde mi yoksa?

Daha kesin bişi yok, ama kendimi orda görmek istedim bir an önce, evet midem için gittiğimde ilaçlarımı alırken bi test aldım, ertesi sabah yaptım, çok silik bi çizgi çıktı, ama daha adetime çok var, yinede psikolojik olarak orda kendimi görmek iyi gelir diye ekledrim kendimi, bakalım adet günüm gelsin daha kutlama yapmıycam...

Son düzenleme:
Daha kesin bişi yok, ama kendimi orda görmek istedim bir an önce, evet midem için gittiğimde ilaçlarımı alırken bi test aldım, ertesi sabah yaptım, çok silik bi çizgi çıktı, ama daha adetime çok var, yinede psikolojik olarak orda kendimi görmek iyi gelir diye ekledrim kendimi, bakalım adet günüm gelsin bir daha kutlama yapmıycam...

tamam canım, heyecanla bekliyoruz🙂
eh 40 gün kutlama olmayacak mıydı? zaman anca yeter🙂
inşallah herşey yolunda gider canım.
bak yine izgil seni peşinden sürüklemiş🙂
bu defa ikinizin de sağlıkla, sorunsuzca geçecek inşallah canım benim.

Daha kesin bişi yok, ama kendimi orda görmek istedim bir an önce, evet midem için gittiğimde ilaçlarımı alırken bi test aldım, ertesi sabah yaptım, çok silik bi çizgi çıktı, ama daha adetime çok var, yinede psikolojik olarak orda kendimi görmek iyi gelir diye ekledrim kendimi, bakalım adet günüm gelsin bir daha kutlama yapmıycam...

aman ciksin Silik ciksin....
ayyyy inan cok sevindim yaaa... listeyi görünce bende önce cakmadim 🙂
insan alistira alistira söyler yaaaa, burda sevinc firtinasi yasadim :zonked::tasu::ohh:

Daha kesin bişi yok, ama kendimi orda görmek istedim bir an önce, evet midem için gittiğimde ilaçlarımı alırken bi test aldım, ertesi sabah yaptım, çok silik bi çizgi çıktı, ama daha adetime çok var, yinede psikolojik olarak orda kendimi görmek iyi gelir diye ekledrim kendimi, bakalım adet günüm gelsin daha kutlama yapmıycam...
lalezarıııııım
kader arkadaşıııııım
ayyyyyy gözlerime inanamıyorum canım beniiiim canı gönülden tebrik ederim datluuuumm:bebiss:
ayyyy çığlık çığlığa bağırmak istiyorum yaaaaaa

Geri