LALEZAR Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.571 betul_betul' Alıntı: sebagul bu arada hastalanmadın dımı sen Genişletmek için tıkla ... Sebagül kim betül..
betul_betul' Alıntı: sebagul bu arada hastalanmadın dımı sen Genişletmek için tıkla ... Sebagül kim betül..
fudelya Hamiş Melek 31 Ağustos 2010 #15.572 sabırsızım lalezar ayşegüüll bu arkadaşları çok merak ediyorum ne olacak hayırlısıyla inş güzel haberler alacağız
sabırsızım lalezar ayşegüüll bu arkadaşları çok merak ediyorum ne olacak hayırlısıyla inş güzel haberler alacağız
seldosdemir Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.573 LALEZAR' Alıntı: naber tatlışkom... Genişletmek için tıkla ... iyi olmaya çalışıyorum. regli sancılarım başladı bile🙁 sen nasılsın canım benim
LALEZAR' Alıntı: naber tatlışkom... Genişletmek için tıkla ... iyi olmaya çalışıyorum. regli sancılarım başladı bile🙁 sen nasılsın canım benim
betül_betül Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.575 lalezar eylul anne adayı olarak lıstede var ay kafayımıyedım ben bugun
mimozaciceği Hamiş Melek 31 Ağustos 2010 #15.576 eminegelin' Alıntı: cümlemizden razi olsun 🙂 eee kizlar nasilsiniz bakalim ??? mimozacim, seninkinin cinsiyeti neydi?? söylemismiydin hatirlamiyorumda 🙂 Genişletmek için tıkla ... benimki göstermiyor teyzesi utanıyor:minik:.doktor kıza benziyor dedi bakalım bayramdan sonra inş gösterir.
eminegelin' Alıntı: cümlemizden razi olsun 🙂 eee kizlar nasilsiniz bakalim ??? mimozacim, seninkinin cinsiyeti neydi?? söylemismiydin hatirlamiyorumda 🙂 Genişletmek için tıkla ... benimki göstermiyor teyzesi utanıyor:minik:.doktor kıza benziyor dedi bakalım bayramdan sonra inş gösterir.
seldosdemir Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.577 fudelya' Alıntı: sabırsızım lalezar ayşegüüll bu arkadaşları çok merak ediyorum ne olacak hayırlısıyla inş güzel haberler alacağız Genişletmek için tıkla ... seni merakta bırakmim, benim regli geldi gelecek. sancılarım başladı. hiç şaşmaz 🙂
fudelya' Alıntı: sabırsızım lalezar ayşegüüll bu arkadaşları çok merak ediyorum ne olacak hayırlısıyla inş güzel haberler alacağız Genişletmek için tıkla ... seni merakta bırakmim, benim regli geldi gelecek. sancılarım başladı. hiç şaşmaz 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.578 betul_betul' Alıntı: lalezar buarada senı tebrık ederım eylul ayının ılk hamısı olarak🙂) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim betülcüm...
betul_betul' Alıntı: lalezar buarada senı tebrık ederım eylul ayının ılk hamısı olarak🙂) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim betülcüm...
fudelya Hamiş Melek 31 Ağustos 2010 #15.579 betul_betul' Alıntı: fudelya gelecek o zaman bak gorursun demedı deme🙂) Genişletmek için tıkla ... birinin ağzından bal damlıyor kim acep🙂 sen tanıyor musun betülcümmm🙂 canım benimmm canımmm seni ben pek çok pek çok severimm🙂
betul_betul' Alıntı: fudelya gelecek o zaman bak gorursun demedı deme🙂) Genişletmek için tıkla ... birinin ağzından bal damlıyor kim acep🙂 sen tanıyor musun betülcümmm🙂 canım benimmm canımmm seni ben pek çok pek çok severimm🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.580 lalezar sen hamilemisiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 🙂