ohhh ne güzel..sorununu öğrenmiş olman harika çünkü bunun çok kolay bir çaresi var..yaşasın ilaçla yumurtlarsın ve hamile kalırsın..bilinmeyen bir sorun daha kötü..bilenenlere çare bulma olasılığımız var tabiii kiii..
yaaa aynen öle tatlım seninde kulaklarını çınlatmıştık tatlı cadımla beraber seninde pko olduğunu sölemişti bana ama bi türlü denk gelip konuşamadık seninle bide insülin direncim çok yüksek çıktı şu an hem glukofaj alıyorum hemde folbiol verdi onu alıyorum bide spora gidiyorum ilaçla yemeyle ve spoarla 3 kilo 100 gram vermişim geçen cumadan bu yana 🙂
yaaa aynen öle tatlım seninde kulaklarını çınlatmıştık tatlı cadımla beraber seninde pko olduğunu sölemişti bana ama bi türlü denk gelip konuşamadık seninle bide insülin direncim çok yüksek çıktı şu an hem glukofaj alıyorum hemde folbiol verdi onu alıyorum bide spora gidiyorum ilaçla yemeyle ve spoarla 3 kilo 100 gram vermişim geçen cumadan bu yana 🙂
başım kel değil de..yaşım 39..kilom var..hipoglisemim var..polikistik overim var..bi de en son panik atağım var..hehehehehehheeee yeter mi🙂 ama belli olmaz tabi bi sürpriz olabilir..LALEZAR da benimle aynı özelliklerde ama o hamile kaldı hem de doğal yollardan..o bana çok umut oldu..benim de olur inşallah
canım ben Rabbimin kimseyi bu mutluluktan mahrum etmeyeceğine inanıyorum.ben silik de olsa çizgiyi görünce şükürler olsun yanlış olsa silik olsa bile bu çizgiyi gösterdiğin için şükürler olsun demiştim.Rabbim sana da gösterecek çift çizgi emin ol.
hehe hey allahımyaa bir çocuğa şimdiden sözü geçmiyosa büyüyünce ne olcak ben olcamki oçocuğun annesi bak nasıl dinletiyo sözzzzzzzzzzz hemde dayaksızzzz
kadın bana ben öğretmenim falan diye hava attı.ben de öğretmenim dedim.sen anne değilsin bilemezsin diyor.öğretmen olmuş milletin çocuğunu eğitirken kendi çocuğu bakıcılarda falan ve eği,tim veremiyor.çocuğa yazık