Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

şehnazın ikizi olacaaak
şehnazın ikizi olacaaaaaaakk

:ehi: :ehi: :ehi:

pardon da sen nasıl bişey bekliyon bebeğem , şimdikilerin hepsi bu model, yok ööle uslu uslu oturanı ,susanı 🙂
ne ayşegülle sen tutturdunuz ikiz diye anlamadım haaaa..ben kim o kadar doğurganlık kim..çalışa çalışa okuya okuya anlamadı benim beynim ben kadın mıyım başka bir yaratık mıyım..kendini unuttu..birtane doğurabilirsem kazasız belasız şükür yani..iki mümkün değil..

ayşegül ve bilgemelek gözüm üzerinizde yani göbüşünüzde.hayırlı haber verirsiniz inşaallah bize.hayra alamet şeylerden bahsediyorsunuz çünkü 😀

kız ikiz çok zor olur..ben bir tane istiyorum..başka da yapmıcam birtane yeter..çok çaloşıyorum ben bakmam zor olur iki taneye..birini bulduk da ikinciyi istemiyoruz ha🙂

detttt kızz ikiz olcak işde ikikere yumurtlamasaydın sende

malesef yok canım yaa hastaneden müjde bekliyoruz tabii kendi kendinede olursa hayır demeyiz..:ehi:

inşallah bitanem inşş rabbim sana ikişer tane versin
hemde hemencik daha fazla bekletmedn sanada kardeşinede

ne ayşegülle sen tutturdunuz ikiz diye anlamadım haaaa..ben kim o kadar doğurganlık kim..çalışa çalışa okuya okuya anlamadı benim beynim ben kadın mıyım başka bir yaratık mıyım..kendini unuttu..birtane doğurabilirsem kazasız belasız şükür yani..iki mümkün değil..
ikiz olcakkkk ikizzzzzzzz

ayşegül ve bilgemelek gözüm üzerinizde yani göbüşünüzde.hayırlı haber verirsiniz inşaallah bize.hayra alamet şeylerden bahsediyorsunuz çünkü 😀

allahım sana yalvarıyorum neolursun bilgemeleğimede bana meleğimzizi yolamış ol şehnaz ablamada ikiz aevlat ver buayyy neolrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş meryemim çok saol ya inşşşş

Geri