ye teyzesi yee 🙂 sonra da ben senin meleğinin ayaklarını yerim inş.
maşallah canım şimdilik iyi bakalım, bu haftalarda çok hareketli olurmuş. amin canım allaha emanet...
inş evet izgilimiz de adını yazdırır... allah senden de razı olsun canımmm
amiiiiinnn inşallah
ye teyzesi yee 🙂 sonra da ben senin meleğinin ayaklarını yerim inş.
maşallah canım şimdilik iyi bakalım, bu haftalarda çok hareketli olurmuş. amin canım allaha emanet...
aminn canımmmm inş kuşumm ya ben çok seviyom yeğenimi oyyyyyyyyyyyyyy yiycem yanımda olsaydın göbüşünden öperdim ksss allah iyiliğini daim etsin canım şaka maka doğum yaklaştı heycan geldimi nasıl hissediyosunn
aminn canımmmm inş kuşumm ya ben çok seviyom yeğenimi oyyyyyyyyyyyyyy yiycem yanımda olsaydın göbüşünden öperdim ksss allah iyiliğini daim etsin canım şaka maka doğum yaklaştı heycan geldimi nasıl hissediyosunn
ayyy canımsın çok sağol amin inşallah
evet yaaa gitgide yaklaşıyor... inanamıyorum 6 aylık olduk bile, pek birşey kalmadı. heyecan var canım. her gece rüyamda doğum yaptığımı görür oldum 🙂 merak ediyorum acaba kızım kime benziyor nasıl olacak diye
Dentnurse.......................... 1 Eylül Sabırsızım..........................1 Eylül yıldız_azeri........................2 Eylül Lalezar...............................4 Eylül şirinsu.................................5 Eylül Ecce ..................................10 Eylül Lara...................................13 Eylül Şimall................................13 Eylül ayşegül..............................14 eylül polyana28 ...................... 19 Eylül pirenses.............................20 Eylül fudelya..............................20 Eylül
<v>
<v></v>2010 ANNE ADAYLARI <v></v>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr)
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</v>(Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
haklısın ilk zamanlar öyle oluyor malesef 🙂 rabbim korusun, sen sadece dikkatli ol yeter.
sana tavsiyem bol bol sırt üstü yat dinlen. akşam otururken bile oturma uzan. meleğin güzelce yerleşsin. iş falan yapma ya da çok yapma. yükseklere uzanma sakın.
bende öleydin kanda çıkmasına rağmen sanki değilmişim gibi geliyodu böle bi hafta atamıosun onun etkisini inanmıyosun çünkü daha önce olmadı yaaa buda yanlışdır diye düşünüosun herşey keseyi görünce bitiyo ama dha bebişle tanışmana çok var malesef bebişi hemen göremiceksin ben daha göremedim yani sadece kalbini gördüm