Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:

Dentnurse.......................... 1 Eylül
Sabırsızım..........................1 Eylül
yıldız_azeri........................2 Eylül
Lalezar...............................4 Eylül
şirinsu.................................5 Eylül
Ecce ..................................10 Eylül
Lara...................................13 Eylül
Şimall................................13 Eylül
ayşegül..............................14 eylül
polyana28 ...................... 19 Eylül
pirenses.............................20 Eylül
fudelya..............................20 Eylül

<v>
<v></v>2010 ANNE ADAYLARI <v></v>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) :nazar:
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><o😛></o😛>
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</v>(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
Denizcim ..............................15 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
<!-- google_ad_section_end -->Lovely ..................................25 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
<!-- google_ad_section_end -->Pekar..........................................Ağu stos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül..............................30 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

evet canım uc gun oce ogrendım 13 gun once yıne kan testı yaptırmıstım dun gece umudum yoktu evde ıdrar testı yaptım cıft cıktı ben sok esıme bır bagırım var sorma cagırdım falan sonra dayanamadım bıde hastaneye gıttım kantestıne oradada 476.59 cıktı ınanamadım sanırım 4 haftalık hamıleyım bıde 13 gunonce gebelık yok denırken sımdı boyle oldu degerım ıyımı sence

evet canım uc gun oce ogrendım 13 gun once yıne kan testı yaptırmıstım dun gece umudum yoktu evde ıdrar testı yaptım cıft cıktı ben sok esıme bır bagırım var sorma cagırdım falan sonra dayanamadım bıde hastaneye gıttım kantestıne oradada 476.59 cıktı ınanamadım sanırım 4 haftalık hamıleyım bıde 13 gunonce gebelık yok denırken sımdı boyle oldu degerım ıyımı sence

maşallahhhhh 🙂 en umutsuz anda bebişler geliyor değil mi? ben de test yaparken nasıl olsa çıkmayacak hemen çöpe atarım diye şartlanmıştım 🙂
rabbim nasip etmiş çok şükür, demek ki zamanı gelmiş.
evet regl haftanda olduğun için 4 haftalık hamilesin. sonucun çok iyi çünkü daha regl gününe 2 gün var. ve bu değer her 2 günde bir 2 katına çıkıyormuş. inşallah herşey yolunda gider.

aysegülll canım ılk sana soylemek ıstedım bana etmıs oldugun dua ıcın tsk ederım allah senınde kucagına almayı nasıpetsın ınsallah ay dun geceden berı berı sersem gıbıyım

kız maşallah gülüm inş değerin artmaya devam eder fstık güzel bir hamişlik diliyorum sana zaten bu bebişler en beklemediğin anada geliyoya o çok şaşirtıc yaa allah tamamına erdirsin inş canım

Geri