Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet cnm predictorun ıdrar testını yaptım sımdı yıne baktım gercı 1 saat gectı artık gecersız sayılır ama cızgı duruyor arkadaslar yenı oldugum ıcın herkese cvp yazamıyorum kusura bakmayın alısıcam cok yavasım🙂
inş hamilesindir eğer öyleyse süper olur foruma ayak basar basmaz, hızlı gonzales🙂

kız daha iki ayda ne hayal kırıklığı🙂
bence de sen hamilesin ama sen yine de temkinli ol. kendini çok kaptırma.
böyle güldüm diye de nolur kızma, ayşegülle biz artık kaşarlandık ta bu konuda 🙂

hahahahahahah körolma emi sen bitanem benim ya çok seviyom ben senii bugünde neşen yerinde ne güzel allah artırsın kuşumm

woaaaaaw forum dolmuş hoşgeldi herkes.ayşegülüm geçmiş olsun canım.biran önce iyileşir inşaallah dişin

saol bitanem geçti zaten ağrısı kalmadı ama işde bide tedavi bitseydi bugün yine gidicem oyy oyyy

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin canımm

senden de allah razı gülüm nezaman istersen dinlerim senii

olurmu öyle şey tatlım ya saçma diğil tabiki her insan aynı korkuyu yaşar merak etme bebiş seninle adım gibi emeinm nezaman istersen ozaman yap kan testini güzel haberlerini bekliyorum çokda bekletme bizi tamammı

sen böyle konusunca azıcık umutlandım mı ne seytan dıyor cık sımdı hemen gıt yaptır ama bılmıyorum ıste kendıme ezıyet edıyorum aslında boyle de bılıyorum

Geri