İzgilim bende sana salatı tefriciye okurum, ama ben türkçeden okuyorum, istersen okurum vakit buldukça, bende ramazan başında 41 yasine başladım bitmek üzere 5 tane kaldı...
evet haklısın hatta sancı odasının yanında dogum odası vardı...arkadasımın annesı gırme dıye uyardı benı.....🙂olsun be bacım sonunda bızde o durumda olmayacakmıyız etkılendım evet ama olsun alıstırmam gerek kendımı....
ama ınanın o an allah nasıp ederse tum dualarım sızler ıcın olacak ınsallah ozamana kadar gelırde sızın bebısler gerek kalmaz.....
Orucu saymazsak iyiyim diyebilirim, tam çalışma zamanımız başladı, yine asker olduk, uykusuzum bide işte..
Senin haberlerini hep okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor canım kusuruma bakma emi... ama inan takipteyim.. 🙂
canım ben sonucu aldığım halde elime kaç gün boyunca regl sancım devam etti hemde okadar çokkki tamamen regl sancısıydı ama bide karın ağrılarım çok fazla olmuşru hatta biliyomusun kasık ağrılarım çok uzun zaman da devam etti hamilliğin haftalrı ilerledikçe azaldı ama yinede olabiliyoo yani sen sakın adet sancılarını dert etmee öğrendikten sonra bile her an olcam diyodum wc ye gidiyodum
Orucu saymazsak iyiyim diyebilirim, tam çalışma zamanımız başladı, yine asker olduk, uykusuzum bide işte..
Senin haberlerini hep okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor canım kusuruma bakma emi... ama inan takipteyim.. 🙂
izgilcimm sna tavsiyem cnm ayaklarını kaldırıp bol bol uzan bu aralar bebişin iice yerleşşsin inşş hiç bi iş yapma bak dinlen sen hepp sonra yaparsın yavaştan yavaştan yatıp uzamnmaya bak hep