Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

İzgilim bende sana salatı tefriciye okurum, ama ben türkçeden okuyorum, istersen okurum vakit buldukça, bende ramazan başında 41 yasine başladım bitmek üzere 5 tane kaldı...

canım benim yaa sen bol bol dua et ama öyle ortamlara girmemeye çalış. etkilenebilirsin.
evet haklısın hatta sancı odasının yanında dogum odası vardı...arkadasımın annesı gırme dıye uyardı benı.....🙂olsun be bacım sonunda bızde o durumda olmayacakmıyız etkılendım evet ama olsun alıstırmam gerek kendımı....
ama ınanın o an allah nasıp ederse tum dualarım sızler ıcın olacak ınsallah ozamana kadar gelırde sızın bebısler gerek kalmaz.....

canım benim sarılmam mı🙂
sımsıkı kucaklıyor, yanacıklarından öpüyorum.

elbet birinizden bulaşaka, olacak bu iş yahu🙂
ooyyyy kuşuuuummmmm şappur şuppur bizi öp cıtıt çıtır bizi yeeee hheehhee
canım benim hadi bakiiim bu ayın ilk favorisi bol bol incir ye bak heeee
canım benimde bu defa aynen öyle akıntı desen diz boyu...senin gibi bende wc ye taşınıyorum neyse yaaa sağlıklı olsunlarda

Canlarım çıkıyorum, otobüsüm gelmek üzere kaçırmiyim, belki evden girerim gidince, bu akşam iftara davetliyiz de... 🙂 öptüm görüşemezsek hepinizi...

izgilcimm sna tavsiyem cnm ayaklarını kaldırıp bol bol uzan bu aralar bebişin iice yerleşşsin inşş hiç bi iş yapma bak dinlen sen hepp sonra yaparsın yavaştan yavaştan yatıp uzamnmaya bak hep