Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım çok tebrık edıyorum Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah tebrıkler tatlım

hoşgeldin canımmmm
maşallahhhhhhh oğluşun kocaman olmuş allah nazarlardan esirgesin. iyi ne güzel normal görünüyormuş. hımmm canım dr doğru karar vermiş. yine de herşeyi dikkate almak lazım. inşallah sorunsuz gider herşey. allah hakkında hayırlısını versin.

amın canım ınsallah sen nasılsın bakalım kızın nasıl

izgilciiiiimmm ne güzel bi haber böyle maşallah çok sevindim allah sağlıklı bir hamişlik geçirmene yardımcı olsun canm işl herşey çok güzel olucak emin ol

ALLAHIMM ÇOK SEVİNDİMM KUŞUMMM ALLAH TAMAINA ERDİRSİN İNŞ

BU GÜN ALDĞIKM EN GÜZEL HABER BEN OKURUM CANIMMMM 500 TEFRİCİYE BİTİRİNCE YİNE ALIRIM TAMAMMI KUŞUM BENİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BENİ ÇOKKK MUTLU ETTİNN İNŞ DARISI BAŞİMA CANIMMM😀ancing_angry:😀ancing_angry:😀ancing_angry:
:meçhul:

ohh canım maşşallah bizim minik mercimek büyümüşde kocamn olmuş allah sağlıcakla kucağina versin inş canısı
inş hiç bir sorun yoktur canım kalbinle allah yardımcın olsunnn

herkse merab kusura bakmayın biraz geç oldu ama hemn bol bol yamışinız yerim sizi okuyumn derken zaman geçti hepinize güzel bir hafta diliyorum rabbim bu güzel ayn hürmetine herkesin içinden geçen dilekerini kabul etsin
hamişlermize bol rahatlık göbüşlerdeki bebişlere sağlık biz bekleyenlerede en ksa zamnanda göbüşümüze bebek versin inş aminnn

selam kızlar🙂

kıs izgil, ağlattın beni yaa. ama her ağlama böyle mutluluktan olsun🙂
canım beni seni tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙂