Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

iyiyiz biz canım bir haftadır bulantım yok çok şükür, inşaallah senin hamileliğin kolay geçer canımm.
canım yaaaaaa maşallaaaah demekki bayağı büyümüş senimki bulantıların bittiğine göre kaç haftalıksınız
datluuum meleğim sağlıklı olsunda ben her türlü öğürmeye böğürmeye razıyım
allaha çok şükür canım iyiyiz bakalım... biraz rüzgar esmeye başladı da rahatladım evde 🙂
kramplar başladı bir de. ama bunlara şükür, herşey yolunda olsun yeter canımmmm
ama bugün seni duyunca çoooookkkkkkkkk mutlu oldum. sen ateşim değişmedi düştü falan dediğinde hatırlarsan boşver ateşi ya , geleceği varsa gelmiştir zaten demiştim. allaha binlerce kez şükürler olsun ki meleğin gelmiş. inşallah değerlerin kat kat artar. ve inşallah darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına olsunnnnn
canım benim hadi inşallaah sonuna kadar sorunsuz hamişliğin olur
evet evet hava serinledi ayyy ne sıcaklardı vardı artık o kadar sıcaklık olmaz herhalde
evet canım demiştin hatırlıyorum...gerçekten geleceği varsa ateşmiş incirmiş ooooo geliveriyormuş melekler
amiiiin gülüm Rabbim tez vakitte nasip etsin tüm bekleyenlere bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine

merhaba arkadaslar cumartesi doktordayım ben oglumu görmeye gıttım masallah oglum büyümüş kocaman olmus 1817gr olmus 1 ayda 900gr almıs doktorum çok ıyı masallah dedı hersey yolundaymıs saglıklıymıs oglum benım normal dogum pozısyonunu almıs bır sıkıntı olmazsa suanda normal dogum görünüyomus kalp çarpıntı ve ara ara fenalasmalarım devam ettıgı için kardıyolojıye gıdıcem kalp ultrasonu çekılmesı gerekmıs ona göre dogum seklıne karar verılecekmıs hanı olurda kalpte sıkıntı çıkarsa benım normal dogum rısklı olur dedı ama hiç bişide çıkmayabılır sadece hamılelıge baglı yasıyoda olabılırsın bu sıkıntıları dedı çünkü öncesınde yokmus dedı bakalım durum neyı gösterecek ınsallah sorun yoktur da kalbımde normal dogum yapabılırım ama bebegım ıyı olsunda herseye razıyım tabıkıde işte böyle bende durumlar arkadaslar<!-- google_ad_section_end -->

Geri