ahhhhhhh canım yaaaaaaa böylesine güzel dualarınız varyaaaaaaa.....
amiiiiin canım inşallaaaah bu defa bu küçük yaramazım beni bırakmaz Allah cc izniyle
canımmm allahın izniyle bu defa farklı olacak, içim çokkkkk mutlu çünkü...
ve içim gerçekten kıpır kıpır çooookkkk duygulandım.
rabbim inşallah sağlıklı ve sana tamamen tutunacak bir bebiş nasip etmiştir...AMİN
amiiiiiiiiin canım benim Rabbim tez vakiittteeee sanada nasip etsin böyle süpriz mucize bir melek insanın hiç beklemediği bir ayda olunca resmen şoktan şoka giriyor yaaaaaa canım beniiim hep dualarımda olacaksın
İnan benim hep aklımdaydı izgil yakın bir zamanda yine hamile kalacak diye o yüzden sanırım ben senden daha az şaşırdım. Ama çoookkkk sevindim. Sen de benim dualarımdasın gülüm. Allah isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın. İnşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım. Topiğimizin gülü izgülü🙂
canımmm allahın izniyle bu defa farklı olacak, içim çokkkkk mutlu çünkü...
ve içim gerçekten kıpır kıpır çooookkkk duygulandım.
rabbim inşallah sağlıklı ve sana tamamen tutunacak bir bebiş nasip etmiştir...AMİN
İnan benim hep aklımdaydı izgil yakın bir zamanda yine hamile kalacak diye o yüzden sanırım ben senden daha az şaşırdım. Ama çoookkkk sevindim. Sen de benim dualarımdasın gülüm. Allah isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın. İnşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım. Topiğimizin gülü izgülü🙂
allaha çok şükür canım iyiyiz bakalım... biraz rüzgar esmeye başladı da rahatladım evde 🙂
kramplar başladı bir de. ama bunlara şükür, herşey yolunda olsun yeter canımmmm
ama bugün seni duyunca çoooookkkkkkkkk mutlu oldum. sen ateşim değişmedi düştü falan dediğinde hatırlarsan boşver ateşi ya , geleceği varsa gelmiştir zaten demiştim. allaha binlerce kez şükürler olsun ki meleğin gelmiş. inşallah değerlerin kat kat artar. ve inşallah darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına olsunnnnn