Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım çooooooooookkkkkkkkkk sevindiiiimmmmmmmmmmmm öyle çok sevindim ki attığım çığlığa kocam korktuu 🙂

canımmmm, minik kuzummm, inşaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipp ederrrr, yaa ben nasıl sevindim anlatamam sannaaaaaa....

:meçhul😱hyandan 😱rkide:
:meçhul:😱rkide:
:meçhul: 😱rkide:

Son düzenleme:
Canım günaydınnnn sabah sabah ne güzel bir haber bu.Rabbim inş sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş.....TEBRİKLER

günaydınnnnnnnnnnnn

gelir gelmez süper bir haberle karşılaştım 🙂

izgilimmmmmmmmmm gözünaydın canımmmmmm, tebrik ederim
allah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah ve inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

çooookkkkk sevindimmmmmmmmmm

canımsın benim yaaaaa Rabbim sonsuz kez razı olsun....bende hala şoklardayım bu ay ateş tablomda pek bi değişiklik olmadı bu ay yumurtlamadım galiba diye düşünüyodum kiiiiiiii meleğim geldiiiii elhamdülillaaah
o benim mucizem o benim süprizim o daha şimdiden annesini küçük yaramazı ne olur dua edin benim için değerlerim hayırlısıyla katlansın

İzgüllüüüüü gözün aydın canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim. Daha iki gün önce aklıma geldi bu izgül hamile olmasın dedim. Allah nazarlardan korusun canım...

etmemm mi kız etmemmi , hep ediyordum olsun diye yine ederim, çok sevindim bitanem çoookkkkk...

İzgüllüüüüü gözün aydın canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim. Daha iki gün önce aklıma geldi bu izgül hamile olmasın dedim. Allah nazarlardan korusun canım...
amiiiiiiiiin canım benim Rabbim tez vakiittteeee sanada nasip etsin böyle süpriz mucize bir melek insanın hiç beklemediği bir ayda olunca resmen şoktan şoka giriyor yaaaaaa canım beniiim hep dualarımda olacaksın
ahhhhhhh canım yaaaaaaa böylesine güzel dualarınız varyaaaaaaa.....
amiiiiin canım inşallaaaah bu defa bu küçük yaramazım beni bırakmaz Allah cc izniyle