Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

🙂Gerçekten de yazın ütüden başımızı kaldıramıyoruz, geçen hafta da ben öyleydi. Acaba bizim yarın giyecek bi şeyler kaldımı gidip bi kontrol mü etsem🙂Sana kolay gelsin işin zor canım...

Offff sorma canım yaaaa, benim penye ve gömlekleri anca bitirdim sabahtan bu yana, daha pantalonlarım var ve dünya kadar eşimin gömlek ve pantalonu var, günlükm tişortları var, çarşaflar var ayyyyyyyyyyyyyyy deli olucam... :tasu:

Offff sorma canım yaaaa, benim penye ve gömlekleri anca bitirdim sabahtan bu yana, daha pantalonlarım var ve dünya kadar eşimin gömlek ve pantalonu var, günlükm tişortları var, çarşaflar var ayyyyyyyyyyyyyyy deli olucam... :tasu:
valla ben artık don ve atletleri ütülemiyorum çarşaflarıda katlıyıp öyle ütüyü basıyorum uğraşamıyorum bu sıcakta bide kendime formül buldum tavsiye ederim balkonu açık olanlar akşam hava güneş gidince ütü masasını balkona atıyosun balkonda ütü yapıosun pöfür pöfür

aayyy kızlar yaaa çok gazım varrrr ne olcak bu halim benim 🙂

Offff sorma o gaz sorunu çok kötü oluyor, heleki iş yerinde çoğu zaman pantalonun fermuarlarını çözüp oturuyorum, çatlıcakmış gibi oluyor insan.. Çörek otu iyimiş diyorlar ama hiç demedim, sen oruç değilsin nasıl olsa git biraz at ağzına, ayy ama bebişe bi zararı olurmu ki, yok yok atma, ne olur ne olmaz... Allah korusun..

valla ben artık don ve atletleri ütülemiyorum çarşaflarıda katlıyıp öyle ütüyü basıyorum uğraşamıyorum bu sıcakta bide kendime formül buldum tavsiye ederim balkonu açık olanlar akşam hava güneş gidince ütü masasını balkona atıyosun balkonda ütü yapıosun pöfür pöfür

Ben de vantilatör karşısında yapıyorum🙂

ŞU anda bütün camlar açık, zaten esinti var, ama ütüyü sevmediğim için bana sıkıntı geliyor...

Geri