yaaa şu yukardaki tampon reklamına uyuz oluyorum ben sesi kapatıyorum sayfayı yeniliyorum yine açık oluo sayfa şu adminlere söylesek bu reklam kalksa ne güzel olurrr
doğru kısmet ama insan yinede umutlanıyo hele o testtki 2. çizgiyi görünce inanamadım halada inanmıyorum ya aslından yarın test yaptırıp öğreniym sonucu
🙂Gerçekten de yazın ütüden başımızı kaldıramıyoruz, geçen hafta da ben öyleydi. Acaba bizim yarın giyecek bi şeyler kaldımı gidip bi kontrol mü etsem🙂Sana kolay gelsin işin zor canım...
Çok umutlandırmış olmiyim ama o zaman hamile olma olasılığın baya yüksek, hadi şimdi pozitif ol, ben düşük yaptığım zaman hemşire bana hep kendimi öyle telkin etmemi söylemişti yani ilk kanama başladığında " BEBEĞİM BENİMLESİN BİLİYORUM BENİ TERK ETMEYECEKSİN.." böyle telkinlerde bulun demişti.. bence sende kendini böyle rahatlat..
Çok umutlandırmış olmiyim ama o zaman hamile olma olasılığın baya yüksek, hadi şimdi pozitif ol, ben düşük yaptığım zaman hemşire bana hep kendimi öyle telkin etmemi söylemişti yani ilk kanama başladığında " BEBEĞİM BENİMLESİN BİLİYORUM BENİ TERK ETMEYECEKSİN.." böyle telkinlerde bulun demişti.. bence sende kendini böyle rahatlat..