Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

eminecim kızın olacak süper bi kere annenin en iyi arkadaşı kızlar.tabi babaya sevgiside bi başkadır ama neticede pembiş tokalar etekler seni bekliyo.hayırla,sağlıkla gelsin canım.

gunaydın canım benım cok sevındım bebısın ıyı olmasına....olsun kız olsun aynen bende senın gıbı gönlunde erkek gecenlerdenım ama olsun bır noktada kız cocoukları hem cok sevımlıler hem de hayırlılar gercekten...hem de cok cesıt var onlar ıcın her renk cıvıl cıvıl .....saglıklı olsunda gerısı onemlı degıl emoşum cok sevındım bızler hep kızdan gıdecegız bu sene galıba🙂
o şaşkınlık bence senınde dedgın gıbı erkek beklentısı oldugu ıcındır ayrıca...bosverrrrrrr....

sagol canim...
benim dedigimin genelde hep tersi cikarda... bide tüm kocakari belirtileri erkek gözteriyordu .. ama BEN HAKLI CIKTIM hehehe.... doktor daha birsey alma dedi ama ben kizima, cinsiyetini gözterirsen sana birsey alcam demistim... cocuga söz verdim tutmamak olmaz.. ona bugün pembe müzik calan bebek alcam 🙂

emineeeeeeeeeeeee tebrikler cnm büyük ihtimal kızmışşş ayyy çok tatlı güzel bi kızın olur eminim sağlıkla byüsün.canım bişi sorcam ikili test sonucunda fbhcg sonucun kaç çıkmıştı vona göre cinsşyet tahmini yapıyolar yani bilimsek bi araştırmaymış senin değer kaçtı çok merak ettim bnm 80
50 üzeri kız
50 altı erkek diyolar tabi tutmayanlarda çok fazlada işte merakkk🙂 diğer öğrenenlerde yazarsa sevinirimm bakalım tutcakmı hahaha

gunaydın senacım ben ıyıyım sen nasılsın?

gunaydın laracım....
Günaydin tatli cadim🙂Nasilsin,nasil gidiyor hamislik?Uzun zamandir denk gelmedik seninle.Kac haftalik oldun?
cok sükür laracim seni sormali
Bende iyim cok sükür canim.Bu ay yumurta takibi yaptiracagim.Birazdanda trioid kontrolüm var.Daha fazla sohbete dalmadan cikayimda gec kalmayim.Size iyi sohbetler güzeller.Öptüm hepinizi...

Günaydin tatli cadim🙂Nasilsin,nasil gidiyor hamislik?Uzun zamandir denk gelmedik seninle.Kac haftalik oldun?

Bende iyim cok sükür canim.Bu ay yumurta takibi yaptiracagim.Birazdanda trioid kontrolüm var.Daha fazla sohbete dalmadan cikayimda gec kalmayim.Size iyi sohbetler güzeller.Öptüm hepinizi...
güle güle git cnm herşey ii olsun inşşş gönlünce olsun öptm

ay insallah kocaman olmustur benimkide, üff yine 4 hafta snraya veriyolar dimi kontrolü 🙂

olmazmi kiz, öyle minik kalcak degilya 🙂 Malesef 4 hafta... bu defa bende pazarlik yapmadim 🙂 4 hafta sonra ikinci normal Ultrasonum var 🙂

eminecim kızın olacak süper bi kere annenin en iyi arkadaşı kızlar.tabi babaya sevgiside bi başkadır ama neticede pembiş tokalar etekler seni bekliyo.hayırla,sağlıkla gelsin canım.

sagol canim... benimde aklimdan ilk sacina takacagim tokalar gecti 🙂

emineeeeeeeeeeeee tebrikler cnm büyük ihtimal kızmışşş ayyy çok tatlı güzel bi kızın olur eminim sağlıkla byüsün.canım bişi sorcam ikili test sonucunda fbhcg sonucun kaç çıkmıştı vona göre cinsşyet tahmini yapıyolar yani bilimsek bi araştırmaymış senin değer kaçtı çok merak ettim bnm 80
50 üzeri kız
50 altı erkek diyolar tabi tutmayanlarda çok fazlada işte merakkk🙂 diğer öğrenenlerde yazarsa sevinirimm bakalım tutcakmı hahaha

sagol canim...
canim bende öyle sonuclari söylemiyor doktor... degerlerin iyi, hersey normal diyor okadar 🙂
kiz bende kezin 50 altidir ve kiz, nede olsa cin takvimi, göbek killari, bebek solda olursa erkek teorilerini hepzini cürüttük kizimla 🙂 ( bende hep erkek cikiyorduda 🙂)

Geri