Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
hoşbulduk tatlımmm, iyiyiz çok şükür canım idare ediyoruz işte
canım kıyamam yaaaa sıcakta oruç çokkkk zor allah yardımcın olsun. bende oruç yok malum sebepten ama bu sebep olmasa tutabilir miydim bilmiyorum. susuzluk en zoru olsa gerek.
Akşama söylemesi ayıp benimki kavurma diye tutturdu kaç gündür, bugün onu alırsa akşamüstü onu kavurucam, dün yanlızdım iftarda çorba yapmıştım, oda kaldı baya bi öyle işte zaten iftarda fazla yiyemiyoruz, su içmekten, sıvılardan şişiyoruz..
selam canımmmm hoşgeldin
diğer bölümde yazını gördüm ve cevapladım bakarsın canım 🙂 duaların için tekrar tekrar teşekkürler... ben iyiyim sen nasılsın minik kuşun nasıl
slmmm kız yine mi iş 🙂 gel ara ver
iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl
hoşbulduk tatlımmm, iyiyiz çok şükür canım idare ediyoruz işte
canım kıyamam yaaaa sıcakta oruç çokkkk zor allah yardımcın olsun. bende oruç yok malum sebepten ama bu sebep olmasa tutabilir miydim bilmiyorum. susuzluk en zoru olsa gerek.
selam canımmmm hoşgeldin
diğer bölümde yazını gördüm ve cevapladım bakarsın canım 🙂 duaların için tekrar tekrar teşekkürler... ben iyiyim sen nasılsın minik kuşun nasıl
sağol canım benim inan o kadar sevindim ki anlatamam.darısı diğer arkadaşların başına.minik kuşum iyi çok şükür ama sıcaklarla başımız dertte.geceleri uyuyamıyor sıcaktan🙁
sağol canım benim inan o kadar sevindim ki anlatamam.darısı diğer arkadaşların başına.minik kuşum iyi çok şükür ama sıcaklarla başımız dertte.geceleri uyuyamıyor sıcaktan🙁
Amin darısı başımıza Semracım,
Kıyamam o minik şeye ben, evet bütün bebekler isilik olmuş durumda, sık sık banyo ettirirsen biraz olsun faydası olur canım..
çok sağol...rabbimin takdiri, başka ne diyebilirim. evet darısı inşallah bekleyen arkadaşlarımızın başına olsun.
canımmm kıyamammm o miniğe... valla bebiş bile haklı havalar çok sıcak malesef. sanırım önümüzdeki hafta sıcaklıklar biraz düşecekmiş, rahatlar yavrucak.
Akşama söylemesi ayıp benimki kavurma diye tutturdu kaç gündür, bugün onu alırsa akşamüstü onu kavurucam, dün yanlızdım iftarda çorba yapmıştım, oda kaldı baya bi öyle işte zaten iftarda fazla yiyemiyoruz, su içmekten, sıvılardan şişiyoruz..