Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

izgilcimm cannı hiç sıkma pazartesi sevinçten çığlık atıcannn değerin iki katına fırlıycakk bitanem sakın üzme kendinide bebişide canım duarım seninle

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr benim kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne yapalım bu ayda kısmet değilmiş önümüzdeki aya kaldı tüm umutlar.Hayırlısı olsun :ehi:
yaaaaa....
Hayırlısı güzelim yılmak yok yola devam bak bende bu ay yeniden başladımm bu gün incirrr almaya gitcem incir ye kıss sende:ehi:Rabbim en kısa zamanda meleğine kavuşmayı nasip etsinnn inşallahh!!

nasılsın gülüm?

iyiyimm bitanem sen nasılsın bakenmmm

gördüm canım yaaa hayırlısı diyelimm inşallah meleklerimiz gelecekk..

sağol canım benimmm,kendimi motive etme çalışmalarındayım malum önce psikoloji sonra bebişşş:ehi::ehi:

inş inş tabiki gelcek biraz nazkı melekler

aferin sana tabiki güzelimm mutlu olucan rahat olucanki rahat rahat gelsin meleğğinnn nş gelir buayy

kıslarr ben çıkmak zorundayımm,kendinize çok iyi bakınnn emii
malesef KPSS gibi gıcık bir sınav var başımda stres küpü:ehi: eşime çalışacağıma dair söz verdim 2 ay kalmış bari biraz bakayım belki devlet der gel 6 seneden sonra senide atayalımm:ehi: belli olmazz belki eskisi kadar sık giremeyebilirim ama sürekli takipçiniz olucam ve inşallah hamiş haberlerinizle sevinicemm
ALLAHA EMANET OLUN ve dualarınızı benden esirgemeyin emi meleklerimm görüşmek üzereeeeee:handanca:

Geri