Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
çok şükür iyiym mutsuz uyandım aslında ama buraya gelınce sakınlestım rüyamda hiç sevmedigim bi insanın bebegi olmus bana nisbet yapıyodu bende hiç bisey demeden onu dınledım rabbim aratmasın en kısa zamanda hepımıze hayırlı evlatlar versın inş
kızlar oh be artık hamiş melek yazıyor teşekkürler.bu arada sabırsızım iyiyim bende cvp yazamadım sende ikiz isteyenlerdensin ne güzel olur dimi ama işallah canım
çok şükür iyiym mutsuz uyandım aslında ama buraya gelınce sakınlestım rüyamda hiç sevmedigim bi insanın bebegi olmus bana nisbet yapıyodu bende hiç bisey demeden onu dınledım rabbim aratmasın en kısa zamanda hepımıze hayırlı evlatlar versın inş
canım benim ya kıyamam sana ama rüya işde üzülme bak senin bebiş olunca sende tekrar görürüsün orüyayı bak hamişim diye sen ona nispert yaparsın kıssssssss yerim ssnei
kızlar oh be artık hamiş melek yazıyor teşekkürler.bu arada sabırsızım iyiyim bende cvp yazamadım sende ikiz isteyenlerdensin ne güzel olur dimi ama işallah canım
iyiym çok şükür bi yandan sohbetinizi okuyup bi yandan dua edıyorum sıze, sana aysegüle cok yenıyım burda ama hamiş haberlerinizi alsam çok cok sevıncem
sende saol tatlım ramazan süper gidiyo bugün oruç diğilim bir tuhaf geliyo onun için regl oldum da benim içimde huzr doldu gerçekten çok güzel ve maneviyatı yüksek olan bir ayın iiçindeyiz inş rabbim bu mubarek ayın hürmetine duarımızı kabul eder