Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
ANLADIM CANIM OLSUN BENIMKININ YAZIK YASITI OLMAYACAK HIC DAYIDAN HALADAN....TABI GELIN HAMILE KALMA ISINI UZATIRSA ZOR OLUR...OLSUN EMOSUM YAAA YINEDE BIRARAYA GELDIKLERINDE OYNAYABILECEGI BIR TEYZE OGLU TEYZE KIZI YASITI OLACAK AYDA YILDA BIR DE OLSA....BIZDE O DA YOK YAWWWW....
kıyamam mink bebişe yaaw yanlızlık çok zor bişey hemn ikincisini yap sende çocuk yanlızmı kalıcakk çocuğa kardeş yapın hemn hemen çabukkk yastık savaşı böyle böyle yastıkm kavgası yaparlarrr
ayy bende tatlı ya gerçekten çok rahatladım hepinizden allah razı olsun canlrımm bitanem benim nezaman şstersen ben seni dinlerimm zaten az kaldı inş bundann sonra birbirimize hamişlik nasıl geçiyo diye sorucaz
kıyamam mink bebişe yaaw yanlızlık çok zor bişey hemn ikincisini yap sende çocuk yanlızmı kalıcakk çocuğa kardeş yapın hemn hemen çabukkk yastık savaşı böyle böyle yastıkm kavgası yaparlarrr