ınsallah canım ınsallah.....gec olsun guc olmasın derler hersey ıcın.....olumsuz duusnme lutfen allahın ıznıyle kısa surcek bu sefer hem ben ınanıyorum🙂canm benim yaa çok doğruda frde gittim yok anam yok benim şansım yok inanki çok bunaldım artık ağlattın beni körolma emiii duarınız biimle biliyorum ondan hiç şüphem yokk inş kalbimide rahatlata bilirim ama çok üzmemeye başladım kendimi herşer de vardır bir hayır hakkımızda hayırlısı ben zaten hiç bişey kloay elde etmedim yaa illa çabalayıp kenidimi parçalıycam öyle olucak bebiş de kolay geleydi şaşirırdım ben evlenirken bile ne zorluklar ne sıkıntılar çektim millet rahat rahat evlendii
oyyyy oyy yerim ben o minik meleği teyzesinin bitanesii minik kulaklarıyla beni dinlermişşşş tontişim inş sağlıcakla kucağina lırsın canımm benimm
ıyıyım sagol tatlım bıldıgın gıbı ugrasıyoruzçok şükür canım iyiyim. sizleri görmek güzel🙂
sen nasılsın bakalım?
bakalım...
kızlarrrr allahım en kısa zamanda sızlerede nasıp edecek ınsallah su mubarek gunlerde ınanın en cok ettıgım dualarda sızler varsınız.....sızlerde neolur karamsar olmayın.....