Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
evet canım sen doktora gıtmıstın dogru hatırladım....sorun neydı agrımıydı yoksa diş etlerınmı kabarmıstı?ben doktora sordum boyle bır durum var dıye normal olabılır demıstı ama bısey vermemıstı gecmesı ıcın....sen bısey kullandınmı pekı?gargara vs.
canim bi hafta oldu olmadi, bi disim sancimaya basladi, dünde dislerimi fircalarkan 3 yerden dis etim kanadi 🙁(( yeni yeni basliyor anlican.... yeni bi di$ macunu ve di$ etleri icinde gargara aldim... insallah iyi gelir.
anladım canım.benımde diş etlerım kabarmıs ıkı haftadır var ve acıyor....doktor kanaması normaldır demıstı bana ve mesela gunde ıkı kere fırcalaıyorsan bunu üçe cıkar dedı....
Neden olduğunu anlayamıyorum, hayırlısı inşallah Benim yumurtlama dönemimde olurdu ne taraftan olduğunu hissederdim de bu sefer biraz uzun sürdüğü için kafam karışık. Çok da umutlanmak istemiyorum