ohh sonrada mamalari yediniz tabii 🙂 off ya ben yillardir kalkamiyorum sahura, sabah erken kalktigin icin, bide masallah iftarda fazla kacirirdim hep 🙂
bugünde kocis evdeymis.. sen, kocis, ve susam... tadini cikarin.... biz teeee pazar bütün gün beraber olabilcez 🙁
yaaa tatlım kociş evde ama öğlene kadar yok evde çünkü uyuyo ben onu evde saymıyorum hehehe bende oturuyorum uyansın birazcık iş yaptırcam ona siz pazar biz çarşamba beraberiz 🙂) iftara mantı yaptım bu arada canımız çeksin biraz
canım çok saol güzel dileklerin için allah bize bağışlasın onu işl
hamile kaldığım ay hiç bişi yapmadım şeker bilmiyorum hatırlarmısın işi bıraktım ben bizim iş bankacılıktı ve ben çok strese giriyodum stres bitti en önemlisi bu oldu bide sürekli üstümde bi baskı vardı bu polikistik overdan dolayı eşimde sürekli doktora gitmemi istiyodu gidiyodum bi sorun olmadığını söylüyorlardı yumurtam oluyo yumurtam çatlıo ama olmuodu bi gün eşime baya bi sert çıktığımı hatırlıyorum öff dedim canı cehenneme tüm doktorların gitmicem doktora moktora yeter artık yaaa dedim hiç bişim yok olmuyosa olmuyo ben doktora gittikçe strese giriyorum beynimden bu fikri atamıyorum artık düşünmicem ne olursa olur dedim ve buraya girmekten vazgeçtim burasıda çok etkilio emin ol benki en geniş bi insanımdır çok gamsız fıtırsızımdır bazı konularda burda herşey değişio herşeyi kafaya takıyosun neyse işin özü no stres yes bebek hiç düşünmeyin hiç aklınıza getirmeyin gün aşırı ilişkiyle sorunu olmayan bi bayan hayli hayli hamile kalır bence sadece onu düşünmicen ayyyy ne uzattıımmmmm bendeee hiiiiiiii
canım çok saol güzel dileklerin için allah bize bağışlasın onu işl
hamile kaldığım ay hiç bişi yapmadım şeker bilmiyorum hatırlarmısın işi bıraktım ben bizim iş bankacılıktı ve ben çok strese giriyodum stres bitti en önemlisi bu oldu bide sürekli üstümde bi baskı vardı bu polikistik overdan dolayı eşimde sürekli doktora gitmemi istiyodu gidiyodum bi sorun olmadığını söylüyorlardı yumurtam oluyo yumurtam çatlıo ama olmuodu bi gün eşime baya bi sert çıktığımı hatırlıyorum öff dedim canı cehenneme tüm doktorların gitmicem doktora moktora yeter artık yaaa dedim hiç bişim yok olmuyosa olmuyo ben doktora gittikçe strese giriyorum beynimden bu fikri atamıyorum artık düşünmicem ne olursa olur dedim ve buraya girmekten vazgeçtim burasıda çok etkilio emin ol benki en geniş bi insanımdır çok gamsız fıtırsızımdır bazı konularda burda herşey değişio herşeyi kafaya takıyosun neyse işin özü no stres yes bebek hiç düşünmeyin hiç aklınıza getirmeyin gün aşırı ilişkiyle sorunu olmayan bi bayan hayli hayli hamile kalır bence sadece onu düşünmicen ayyyy ne uzattıımmmmm bendeee hiiiiiiii
yaaa tatlım kociş evde ama öğlene kadar yok evde çünkü uyuyo ben onu evde saymıyorum hehehe bende oturuyorum uyansın birazcık iş yaptırcam ona siz pazar biz çarşamba beraberiz 🙂) iftara mantı yaptım bu arada canımız çeksin biraz
ay canim bilgisayar kapandi yine... elimde kalcak yakinda 🙂
demi ya benimkide pazar baya uyuyor, sonra kahvalti, sonrada ne yapcamizi $a$iriyoruz 🙂 yaptir kizzz yaptir... söyle dip köse temizlettir 🙂 kiz masallah ne kadar hamaratsin, hangi ara yaptin mantiyi....
benim adamda calistigi icin tutamiyor... anca hafta sonu bizim iftar sofrasi olur...
canım bnde sürekli doktora gittim ilk üç ay yumurtam hiç yoktu oluşmuyodu o dönemde düzensizdi ben ilaç kullandım glukofaj diye insülin direncini düşürmek amaçlı bi dönem böyle sebze salata ağırlıklı beslendim sonra benim adetim 28de bir yerine 32de bire çıktı ama düzenli oluyo muntazam 32de oluyodum o dönemde zaten kontrollerimde yumurtamı gördük sonraki dönemlerde çatladığınıda gördük o yüzden içim rahatlamıştı doktroum içimi rahatlattı önemli olan yumurtanın oluşmasıymış diper herşeyi unut dedi bana bide baya bi dönem folik asit içtim folbiol aldım senin kanda insülin direncine şekerine felan baktılarmı peki