Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
aminnnnn bitanem benimmm inş bütün isteyenlere nasip etsin mevlamm kısss sen çokk şkersinnnnnnnnnnnnn heeeeeeeeee ben seni bu gidişle yiyip bitircem haberin olsun kurabiyemm benimmm
canımmm benimm bişey diğil bir kişi daha gelcekk aminn talımm duarınızda unutmayın biz bekleyenleri buarada kanaman durmuşşş çok sevindimn tatlmmm allah bebişini sana bağişlasınn
aminnnnn bitanem benimmm inş bütün isteyenlere nasip etsin mevlamm kısss sen çokk şkersinnnnnnnnnnnnn heeeeeeeeee ben seni bu gidişle yiyip bitircem haberin olsun kurabiyemm benimmm
canımmm benimm bişey diğil bir kişi daha gelcekk aminn talımm duarınızda unutmayın biz bekleyenleri buarada kanaman durmuşşş çok sevindimn tatlmmm allah bebişini sana bağişlasınn
evet tatlım durdu zaten sadece peçeteye bi kere geliyodu ikinciye gelmiyodu ama bugün oda gelmedi çok şükür allahıma amin canım işl allah bana bağışlar susamımı dualarımız tüm bekleyenlerle şekercim hiç merak etmeyiniz bol bol dua ediyoruz öptüm ciciş