lalezarmm kuşum sen benim bir numaralı kurabiyemsin senin yerin çokkkkkkkkkkkkkk başka aşkommm benimm bende seniiiiiiiiiii çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk seeeeeeeeeeeeevciiyoooooooooorrrrrrrruuuuuummmmmm
evet tatlım durdu zaten sadece peçeteye bi kere geliyodu ikinciye gelmiyodu ama bugün oda gelmedi çok şükür allahıma amin canım işl allah bana bağışlar susamımı dualarımız tüm bekleyenlerle şekercim hiç merak etmeyiniz bol bol dua ediyoruz öptüm ciciş
lalezarmm kuşum sen benim bir numaralı kurabiyemsin senin yerin çokkkkkkkkkkkkkk başka aşkommm benimm bende seniiiiiiiiiii çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk seeeeeeeeeeeeevciiyoooooooooorrrrrrrruuuuuummmmmm
ohhh ohhh bidaha gelmez inş dokuz ay boyunca tatlm dualarz içiin çokkk saolunn bitanem benimm seviyommm ya ben sizi
günaydın fıstıkçımlar hepinize hayırlı ramazanlar tekrardan bugün kocacım evde olduğundan çok giremeyebilirim sadece o bi ara evden gidecek o zaman konuşuruz tekrardan öptüm sizi
ohh emineme bak sizin oralar yağmurlu demek nispetmi yapıosun bakim bize burda biz cayır cayır yanıyoruz bu arada sahur çok güzeldi yaa erken kalkmak mamişleri hazırlamak felan çok güzel bi sonraki ramazana susamla beraber olcaz aklıma o geldi şimdi hehehe
ohh emineme bak sizin oralar yağmurlu demek nispetmi yapıosun bakim bize burda biz cayır cayır yanıyoruz bu arada sahur çok güzeldi yaa erken kalkmak mamişleri hazırlamak felan çok güzel bi sonraki ramazana susamla beraber olcaz aklıma o geldi şimdi hehehe
ohh sonrada mamalari yediniz tabii 🙂 off ya ben yillardir kalkamiyorum sahura, sabah erken kalktigin icin, bide masallah iftarda fazla kacirirdim hep 🙂
bugünde kocis evdeymis.. sen, kocis, ve susam... tadini cikarin.... biz teeee pazar bütün gün beraber olabilcez 🙁