Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tmm cnm saol bakiim ben diğer marketlere kipa yok burda ama bulabilirim heralde ötekilerde de sağlıklı beslenmek çok öenmli gerçekten balık yemek istiyorum ama sezonu değil daha o yüzden almakta istemiyorum ama hayırlısyla iki ay sonra falan bol bol yicem inşş.tatlım ikili testi 11 14 arası yapılıyo dimi haftaya olcak bnmde inş sonuçlar hemen alınıyomu sadece kan veriyoruz dimi tek tüp😀

evet sağlık için ve bebişimiz için önemli...
balık için üzülme ben de zamanını kaçırdık diyordum ama bir dr un açıklamasını gördüm. önemli olan balığı 30. haftalardan itibaren yemekmiş. bebeğin gelişimine çok büyük katkı sağlarmış. iyi işte yakalıyoruz sezonu 🙂
evet ikili test 11-14. haftalar arası yapılıyor. ense kalınlığını dr ultrasonda muayenede ölçüyor. kan vereceksin ama 1 değil en az 3 tüp 🙂 benden 4 tüp almışlardı, farklı şeylerin kontrolu içinde istemiş dr.
kan sonucu 1 haftaya kadar ancak çıkıyor

Kızlae selam, umarım iyisinizdir...
Ben yarın annemlere gidiyorum, 1 hafta buraya gelemem.
Haber vereyim dedim, hepinizi öpüyorum görüşürüzzzzzz

Kızlar selam, umarım iyisinizdir...
Ben yarın annemlere gidiyorum, 1 hafta buraya gelemem.
Haber vereyim dedim, hepinizi öpüyorum görüşürüzzzzzz

kızlarrrr selam....
dün kontrölümüz vardı hatırlarsanız....bebegımızı gorduk kocaman olmus.....yerınde dönüyordu🙂keyfı ıyı gıbıydı...doktor bayagı ugrstı ense kalınlıgını ölcmek ıcın....normal dedı sonuca...kan da verdım 10 gun sonra alırsınız sonucu dedıler...hayırlısıyla guzel sonuclar almayı umut edıyrum allahın ıznıyle.....ayrıca erken daha ama doktor cınsıyetıyle ılgılı kıza benzıyor dedı...bakalım bekleyecegız gorecegız....gorusuruz melekler....haberler bukadar...ama suda bır gercek dun gorunce onu buyumus olarak yanı ılk defa hamıle oldugumu hıssettım....hatta gırdım doktorum odasına hemen dedım kı ben merak edıyorum hemen bakalım neolur dedım....🙂bu duygu hıcbır yerde yoktur ınanın.....allahım tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...