Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Yok ateş falan ölçmeyi çoktan bıraktım ben, zaten hissediyorum, hep ağrı oluyor ve sıcak basıyor, hissediyorum yumurtladığımı, Spermler 72 saate kadar canlı kalırmış ben araştırdım ama, ilk 6 saat içinde döllenmeyi barabilirlermiş, ama daha sonrasında da çok hareketli spermler var ise 6 saatın devamında da yumurtayı arayıp bulabilir ve dölleyebilirlermiş... Araştırmacı spermler , araştırmacı gazeeci gibi yani

Yok ateş falan ölçmeyi çoktan bıraktım ben, zaten hissediyorum, hep ağrı oluyor ve sıcak basıyor, hissediyorum yumurtladığımı, Spermler 72 saate kadar canlı kalırmış ben araştırdım ama, ilk 6 saat içinde döllenmeyi barabilirlermiş, ama daha sonrasında da çok hareketli spermler var ise 6 saatın devamında da yumurtayı arayıp bulabilir ve dölleyebilirlermiş... Araştırmacı spermler , araştırmacı gazeteci gibi yani

Kusura bakmayin kizlar.Baglantim koptu,tekrar giris yaptim.
Sen sanslisin o zaman lalezarcim.Ben anlamiyorum hic.Sadece dünkü akinti ipucu oldu azicik,ondada pek emin degilim.
72 saatse iyi😀Gün asiri calismada biri tutar insallah.Bende söyle okudum erkek spermler daha cabuk ölüyormus,kiz olanlari daha dayanikli oluyormus.Ee bizimde oglumuz olduguna göre kiz fena olmaz derim😀Bana sorarsan oraya kadar olan kismi kolayda ondan sonrasi zor.Döllendikten sonra tehlike dolu bir yola cikiyorlarmis,cok zorlu bir yolculuk...
allah bol bol enerjie versin, caliskan arkadaslarim benim 🙂
Tesekkür ederim eminecim😀Sen o günleri arkanda biraktin tabii,simdi gec dalgani bakiim