Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Burası kim, ben neresiyim :meri:

Offfff kafam patladı, matematik çalışorumda accık, yani çalışmaya çalışorum beynim döndü yaaaa...

hee ya yapiyomus 🙂 kiz benim annemler trde o yüzden güzel beslenemedim kac haftadir yarin geliyolar cok sükür canimda tr simidi cekmisti burda o tatda bulamiyorum annem doldurmus simidi cöregi katmeri fln yarin catlayana kadar yiyecem insalla 😀

ay varya ikimizde ayniyiz, benimde annem ablamin yanina gitti bugün 3. gün, 3 günde dünyam karardi 🙂
ye bacim yeee ohhhhh afiyet olsun.. burda yapi türk firinlari simit, ayni oluyor hmmm...

Simit mi dedi biri, offff bayılırım sıcacık şöyle çıtır çıtır, yanında da krem peynir Allahhhhhhhh, karnımda açıktı valla kızlar, neyse akşama az kalmış heheee 🙂

ay varya ikimizde ayniyiz, benimde annem ablamin yanina gitti bugün 3. gün, 3 günde dünyam karardi 🙂
ye bacim yeee ohhhhh afiyet olsun.. burda yapi türk firinlari simit, ayni oluyor hmmm...

ya bizde sizin gibi kari.koca calisiyoruz yemege genelde annemize gidiyoruz 🙂
Simit mi dedi biri, offff bayılırım sıcacık şöyle çıtır çıtır, yanında da krem peynir Allahhhhhhhh, karnımda açıktı valla kızlar, neyse akşama az kalmış heheee 🙂

ya öyle dimeeeee canim cekiyo düsüp bayilicimm sincik 😀 buarada hg cnm
Herkese selam melekleerr😀

a.s canikommm

Canım ben 1,5 güne taktık vitesi, bi sabah bi akşam, mesela dün akşam çalıştık, bide cuma sabah çalışcaz, zorla valla, memurgibi olduk :ehi:
Sorma canim yaa.Bizimde ilk defa bu ay gün asiri diye niyetlendik😀Sen atesini ölcüyormusun yada yumurtlama gününü saptamak icin baska ne yapiyorsun?Ben atesimi ölcüyorum.Dün atesimde pek büyük bir degisiklik olmadiysada o meshur yumurta aki gibi akintiyi gördügümü saniyorum.Aksi gibi dün aksam yada bu sabah calismada olamadi.Simdi öglenden beri neti arastirdim spermler kac gün canli kaliyor diye...

ya bizde sizin gibi kari.koca calisiyoruz yemege genelde annemize gidiyoruz 🙂

ya öyle dimeeeee canim cekiyo düsüp bayilicimm sincik 😀 buarada hg cnm

a.s canikommm

Yaaaa ama benimde çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sadece hamişlerin mi canı çeker :ehi:
Hoş buldum tatlım..
Dogru diyon lalezarcim,birtek hamislerin cani cekicek diye bisey yok🙂Valla bir baslamislar simit,misir...Zaten dün misir aradim markette bulamadim🙁

Geri