kızlar ben kacar hepinizi cok seviyorum allah razı olsun yardımcı oluyorsunuz biraz alış veriş kafam dağılsın yemek falan yaparım sonra yine ugrarım hepiniz allaha emanet olun sizleri kocaman kocaman öpüyorum hamişler bebişlerine iyi baksın hamiş kalmak istiyen arkadaşlar kendine iyi baksın kısa zamanda hamiş kalsın inşallahhhhh
bende gidiyorum malesef işler beni bekler öpüyorum meryemim seni bırakıp gitmek hiç istemiyorum ama işim var bitanem kusura bakam olurmu dua unutma bana hep dua et canım benim
bende gidiyorum malesef işler beni bekler öpüyorum meryemim seni bırakıp gitmek hiç istemiyorum ama işim var bitanem kusura bakam olurmu dua unutma bana hep dua et canım benim
canım benim bi muhabbet edemedik bi türlü.bilsen adın günde kaç kere geçiyor dualarımda...eskiden o kadar dua etmezdim.aynı kaderi yaşadığımız için sürekli dua ediyorum emin ol
Dentnurse..........................7 Agustos duygum_06 .......................8 Ağustos sılam_nisa ....................... 8 Ağustos Ecce ..................................14 Ağustos denizcim ..........................15 Ağustos Lalezar...............................16 Ağustos İzgil....................................17 Ağustos Lara....................................19 Ağustos polyana28 ......................... 21 Ağustos Ranagül.............................21 Ağustos ayşegül................................21ağustos Cozy....................................22 Ağustos Lovely ................................25 Ağustos yıldız_azeri........................2 Eylül
2009 ANNE ADAYLARI<V>
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr) yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
vay bi meryemim kalmis 🙂
ayy simdi gicik bi adam geldi, Kilomu aldin sen diye soruyor, bende hmm evet bi kilo aldim, güya hamile oldugumu caktirmiyorum 🙂
vay bi meryemim kalmis 🙂
ayy simdi gicik bi adam geldi, Kilomu aldin sen diye soruyor, bende hmm evet bi kilo aldim, güya hamile oldugumu caktirmiyorum 🙂
vay sendemi vardin 🙂
bende belli adam gicigima gidiyor, bende bozulmus gibi yaptim 🙂
ayy varya tam evden getirdigim ekmeyi yedim, patron bana demesinmi hadi pizza ismarlada yiyelim 🙁
ona pizza kendimede salata aldim 🙂
vay sendemi vardin 🙂
bende belli adam gicigima gidiyor, bende bozulmus gibi yaptim 🙂
ayy varya tam evden getirdigim ekmeyi yedim, patron bana demesinmi hadi pizza ismarlada yiyelim 🙁
ona pizza kendimede salata aldim 🙂
ben biraz önce misir edim is arkadasimin annesi yapmis benimde hamis oldugumu biliyo bunu carizmaya götür süt yapar yesin hepsini demis🙂 ay bi sevindim ne iyi insanlar var... bende aksama makarna salatasi yapcam canim cekti ebeden gelince yerim böyle bol yogurtlu
ben biraz önce misir edim is arkadasimin annesi yapmis benimde hamis oldugumu biliyo bunu carizmaya götür süt yapar yesin hepsini demis🙂 ay bi sevindim ne iyi insanlar var... bende aksama makarna salatasi yapcam canim cekti ebeden gelince yerim böyle bol yogurtlu
kiz misir sütmü yapiyormus? . iki haftadir bende yiyiyorum, iyiki yemisim ozaman 🙂
ohh ye bacim yeee afiyet olsun.... ben bugün daha ne yigcemi bilmiyorum 🙁 aklimada birsey gelmiyor
kiz misir sütmü yapiyormus? . iki haftadir bende yiyiyorum, iyiki yemisim ozaman 🙂
ohh ye bacim yeee afiyet olsun.... ben bugün daha ne yigcemi bilmiyorum 🙁 aklimada birsey gelmiyor
hee ya yapiyomus 🙂 kiz benim annemler trde o yüzden güzel beslenemedim kac haftadir yarin geliyolar cok sükür canimda tr simidi cekmisti burda o tatda bulamiyorum annem doldurmus simidi cöregi katmeri fln yarin catlayana kadar yiyecem insalla 😀