Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
manyakligimdan her sabah uyaninca bacagim uyusur kalkinca rahimdeki kasilmalari hissederdim bugün tik yok sevinecegim yere korkuyorum bi sorun var mi diye bebekte, sanki hamile degilmisim gibi geliyo....
manyakligimdan her sabah uyaninca bacagim uyusur kalkinca rahimdeki kasilmalari hissederdim bugün tik yok sevinecegim yere korkuyorum bi sorun var mi diye bebekte, sanki hamile degilmisim gibi geliyo....
kiz benim 3 ayim öyle gecti.... hamileliyin h si yoktu 🙂 öyle seyler düsünme...
dün bende rahat uyudum, sabah hic birseyim yoktu... bugün hic uyumadim, sabah karnim agridi, simdide batmalarim var... ama yarin belkide gecer... belli olmuyor 🙂
kiz benim 3 ayim öyle gecti.... hamileliyin h si yoktu 🙂 öyle seyler düsünme...
dün bende rahat uyudum, sabah hic birseyim yoktu... bugün hic uyumadim, sabah karnim agridi, simdide batmalarim var... ama yarin belkide gecer... belli olmuyor 🙂