betül_betül Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2010 #12.071 evet canım cok kırıldı hemde ayrılma noktasınakadar geldık
CaRiZmA Vip Melek Üye 4 Ağustos 2010 #12.072 betul_betul' Alıntı: onları zaten bılıyodu sorun hamılelıktı kımyasal gebelıgı soylememıstım hamıle oldugumu bılıyodu buradanda ogrendııste hamıle olmadıgımı Genişletmek için tıkla ... takip ettim yazilarini, kötü olmus ama naparsin hayirlisi olsun. meryem214434' Alıntı: geldik gidiyoz gülegüle diyecen artık Genişletmek için tıkla ... bi ben gidemedim mesaiye kalcak gün mü yahuu pööfff :meri:
betul_betul' Alıntı: onları zaten bılıyodu sorun hamılelıktı kımyasal gebelıgı soylememıstım hamıle oldugumu bılıyodu buradanda ogrendııste hamıle olmadıgımı Genişletmek için tıkla ... takip ettim yazilarini, kötü olmus ama naparsin hayirlisi olsun. meryem214434' Alıntı: geldik gidiyoz gülegüle diyecen artık Genişletmek için tıkla ... bi ben gidemedim mesaiye kalcak gün mü yahuu pööfff :meri:
M meryem214434 Aktif Üye Üye 4 Ağustos 2010 #12.073 betul_betul' Alıntı: evet canım cok kırıldı hemde ayrılma noktasınakadar geldık Genişletmek için tıkla ... 🙁 düzeltebildiniz mi bari?şimdi bunları da okumaz mı? CaRiZmA' Alıntı: takip ettim yazilarini, kötü olmus ama naparsin hayirlisi olsun. bi ben gidemedim mesaiye kalcak gün mü yahuu pööfff :meri: Genişletmek için tıkla ... olsun gülüm gidersin sen de.resmi daire değil mi orası niye kalıyon mesaiye? eeee tabi uyursan sürekli öyle olur
betul_betul' Alıntı: evet canım cok kırıldı hemde ayrılma noktasınakadar geldık Genişletmek için tıkla ... 🙁 düzeltebildiniz mi bari?şimdi bunları da okumaz mı? CaRiZmA' Alıntı: takip ettim yazilarini, kötü olmus ama naparsin hayirlisi olsun. bi ben gidemedim mesaiye kalcak gün mü yahuu pööfff :meri: Genişletmek için tıkla ... olsun gülüm gidersin sen de.resmi daire değil mi orası niye kalıyon mesaiye? eeee tabi uyursan sürekli öyle olur
betül_betül Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2010 #12.074 konustuk herseyı canım benden bırsey saklama dedı sorunun oldugunda benımle paylas ben senın kocanım dedı bende anlattım ıste duzelttık sonunda sımdı hep yanımda artık tedavıye gıderken bıle sureklı benlegelıcek
konustuk herseyı canım benden bırsey saklama dedı sorunun oldugunda benımle paylas ben senın kocanım dedı bende anlattım ıste duzelttık sonunda sımdı hep yanımda artık tedavıye gıderken bıle sureklı benlegelıcek
M meryem214434 Aktif Üye Üye 4 Ağustos 2010 #12.075 betul_betul' Alıntı: konustuk herseyı canım benden bırsey saklama dedı sorunun oldugunda benımle paylas ben senın kocanım dedı bende anlattım ıste duzelttık sonunda sımdı hep yanımda artık tedavıye gıderken bıle sureklı benlegelıcek Genişletmek için tıkla ... ne güzel işte şer zannettiğimiz şeyden hayır çıkmış bak
betul_betul' Alıntı: konustuk herseyı canım benden bırsey saklama dedı sorunun oldugunda benımle paylas ben senın kocanım dedı bende anlattım ıste duzelttık sonunda sımdı hep yanımda artık tedavıye gıderken bıle sureklı benlegelıcek Genişletmek için tıkla ... ne güzel işte şer zannettiğimiz şeyden hayır çıkmış bak
betül_betül Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2010 #12.076 aynen oyle canım bıde kızlar bıseyler yazmıslar ıncır yemek ıyı gelıyomu yumurtalıklara herseyı denıyorum valla.)))
aynen oyle canım bıde kızlar bıseyler yazmıslar ıncır yemek ıyı gelıyomu yumurtalıklara herseyı denıyorum valla.)))
betül_betül Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2010 #12.078 ac karnına falanmı yemek gerekıyor kuru ıncırmı normal mevsımınde yenılen ıncırmı
CaRiZmA Vip Melek Üye 4 Ağustos 2010 #12.079 meryem214434' Alıntı: 🙁 düzeltebildiniz mi bari?şimdi bunları da okumaz mı? olsun gülüm gidersin sen de.resmi daire değil mi orası niye kalıyon mesaiye? eeee tabi uyursan sürekli öyle olur Genişletmek için tıkla ... mesai derken carsamba günleri 18e kadar calisiyoruz cuma günü 12de bittigi icin is öyle ayarliyoruz
meryem214434' Alıntı: 🙁 düzeltebildiniz mi bari?şimdi bunları da okumaz mı? olsun gülüm gidersin sen de.resmi daire değil mi orası niye kalıyon mesaiye? eeee tabi uyursan sürekli öyle olur Genişletmek için tıkla ... mesai derken carsamba günleri 18e kadar calisiyoruz cuma günü 12de bittigi icin is öyle ayarliyoruz