Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

slm canım dun esımle ınanılmaz kavga ettık ayrılma noktasınageldık benımhamıle olmadıgımı dun ogrenmıs hemde nerden bılıyomusun bu sıteden tum yorumlarımı falan okumus kımyasak gebelık yasadıgımı soyledım ona tedavı oluyorumdedım sana guvenemem artık dedı benden nasıl saklarsın dedı bunu ben senın hamıleoldugunu sanarken aman allahım tam bır kabustu bende acıklamamı yaptım guvenı cok kırık soz aldı benden bır daha asla bırsey saklamayacaksındedı benden ben hep senın yanında olucam dedı tedavıye her gıttıgımde yanımda olucak artık ustumden yuk kalkmadı degıl aslında sımdı aılesıne soylemek gerekıyor hamıle olmadıgımı off ya ne zor bır durumdayım ben

kızlar merhaba

ben bu gün çok kötüyüm 🙁(

gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm ,önce kanama oldu sonra bebek tuvalet kağıdına düştü,böle aynı netteki resimler gibi embriyo halinde küçüktü, çok üzüldüm sonra uyandım ,rüyaymış dedim çok şükür şükrettim gece vakti, ama sabah kalktım bulantı yok bende , göğüslerimde sanki eskisi gibi acımıyor.....Gerçek gibydi rüyam , hala etkisindeyim birde bulantı gidince çok korkuyorum şimdi hafif hafif de regl ağrılarım var , nette yazıyor 8. haftada regl zamanı olurmuş benimde tam regl günlerim...Offff bebeğime bişey olmamıştır inşaallah , sabahtan beri elim karnımda Allahım sen koru diyorum...Bi şey söyleyin nolur , rüyanın anlamına da baktım o da çok kötü , aman çok kötüyüm kızlar yaa...

cnm kan rüyayı bozmuş. merak etme hiç birşey olmaz meleğine allahın izni ile.. hem hergün bulantı olcak die birşey yok tatlım sıkma cnını..

kızlar merhaba

ben bu gün çok kötüyüm 🙁(

gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm ,önce kanama oldu sonra bebek tuvalet kağıdına düştü,böle aynı netteki resimler gibi embriyo halinde küçüktü, çok üzüldüm sonra uyandım ,rüyaymış dedim çok şükür şükrettim gece vakti, ama sabah kalktım bulantı yok bende , göğüslerimde sanki eskisi gibi acımıyor.....Gerçek gibydi rüyam , hala etkisindeyim birde bulantı gidince çok korkuyorum şimdi hafif hafif de regl ağrılarım var , nette yazıyor 8. haftada regl zamanı olurmuş benimde tam regl günlerim...Offff bebeğime bişey olmamıştır inşaallah , sabahtan beri elim karnımda Allahım sen koru diyorum...Bi şey söyleyin nolur , rüyanın anlamına da baktım o da çok kötü , aman çok kötüyüm kızlar yaa...
Canim,sakin ol,üzme kendini ne olur.Rüyan hayirlara ciksin insallah.Iyiye yor ki,iyi olsun insallah.Bence rüyada gördügünün tersi olacak,nurtopu gibi bir bebek getireceksin insallah dünyaya.Belki cok endiselisin ve rüyandada bilinc altindakilerle karsilasiyorsun.Belirtilerede fazla takilma derim,rüyanin etkisiyle pskolojik olarak öyle olmus olabilir.4 kez düsük yapmis biri olarak birde sunu söylim sana,eger Allah korusun hic zannetmiyorum ama bebegine bisey olmus olsa bile belirtiler öyle bicak gibi aniden kesilmiyor.Icini ferah tut gülüm,Allah seni ve melegini korusun...

Canim,sakin ol,üzme kendini ne olur.Rüyan hayirlara ciksin insallah.Iyiye yor ki,iyi olsun insallah.Bence rüyada gördügünün tersi olacak,nurtopu gibi bir bebek getireceksin insallah dünyaya.Belki cok endiselisin ve rüyandada bilinc altindakilerle karsilasiyorsun.Belirtilerede fazla takilma derim,rüyanin etkisiyle pskolojik olarak öyle olmus olabilir.4 kez düsük yapmis biri olarak birde sunu söylim sana,eger Allah korusun hic zannetmiyorum ama bebegine bisey olmus olsa bile belirtiler öyle bicak gibi aniden kesilmiyor.Icini ferah tut gülüm,Allah seni ve melegini korusun...

canım benim, sağolasın tatlım.İnşaallah sağlıklı sıhhatlı bir bebişim olur,Rabbime emanet.Hamilelik psikolojisi bilirsin sen , ilk hamileliğim o kadar sıkıntılı geçmişti ki şimdi rahat batıyor herhalde 🙂 Hakkımızda hayırlısı , senin için , hepiiniz için dua edceğim yine ,Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşaallah...

ıyıyız allaha şükür tatlım sen nasılsın?neler yapıyorsun?

biz iyiyiz canım hatta bomba gibiyiz epey neşelendik 🙂
sende ne var ne yok

iyiyiz çok şükür gülümm sen nasılsın bakimmmmmmmmmmmmm
ayyy kızlar kusura bakmayın leptopun azizliğine uğradım sizlere cevap yazamadım inşallah yarın denk gelirizde konuşabiliriz :shootout:

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:
Sabırsızım.........................5 Ağustos
Dentnurse..........................7 Agustos
duygum_06 .......................8 Ağustos
sılam_nisa ....................... 8 Ağustos
Ecce ..................................14 Ağustos
denizcim ..........................15 Ağustos
Lalezar...............................16 Ağustos
İzgil....................................17 Ağustos
Lara....................................19 Ağustos
polyana28 ......................... 21 Ağustos
Ranagül.............................21 Ağustos
ayşegül................................21ağustos
Lovely ................................25 Ağustos
yıldız_azeri........................2 Eylül

2009 ANNE ADAYLARI <V>:leylek
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr)
askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)

<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr)
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI

Allahım nolur ağustos annelerinden biride ben olayım Rabbim duy sesimi nolur çok istiyorum bebisim
bütün bebek isteyenlerin duası kabul olur inşallah içlerindende benim duamı... Rabbim nasip eder cennet kokulu yavrumu inşallah bana :bebem:
AMİİİİİİNNNNNNNN!!!

Son düzenleme:
Geri