M mrs m. Daimi Üye Üye 3 Ağustos 2010 #11.671 ayşegüüll' Alıntı: güellerim ben gidiyorum gidp biraz süslenip püsleniyimmm hepinizi öpüyorum hamiş olanlarn göbüşünden öpüyorummm Genişletmek için tıkla ... tamam canım git git süslen ohhhhhhh ne güzel 🙂 ben de çok öpüyorum canımmmm
ayşegüüll' Alıntı: güellerim ben gidiyorum gidp biraz süslenip püsleniyimmm hepinizi öpüyorum hamiş olanlarn göbüşünden öpüyorummm Genişletmek için tıkla ... tamam canım git git süslen ohhhhhhh ne güzel 🙂 ben de çok öpüyorum canımmmm
M mrs m. Daimi Üye Üye 3 Ağustos 2010 #11.672 tatlı cadım' Alıntı: kızlarrrr ben cıkıyorum 2 gun falan gıremem temızlık olacagı ıcın ama sonra gorusuruz.... mrs.m ve carızmacım kendınıze ve yıgenlerıme ıyı bakın... aysegulum ve nısacım sızde kendınıze ıyı bakın hoscakalın.... Genişletmek için tıkla ... tamam canım size kolay gelsin, sen sakın birşey yapma. çok öptüm görüşürüz canımmmmmm kızlar ben de çıkıyorum, süpürgeyi açmalıyım artık. kendinize iyi bakın.
tatlı cadım' Alıntı: kızlarrrr ben cıkıyorum 2 gun falan gıremem temızlık olacagı ıcın ama sonra gorusuruz.... mrs.m ve carızmacım kendınıze ve yıgenlerıme ıyı bakın... aysegulum ve nısacım sızde kendınıze ıyı bakın hoscakalın.... Genişletmek için tıkla ... tamam canım size kolay gelsin, sen sakın birşey yapma. çok öptüm görüşürüz canımmmmmm kızlar ben de çıkıyorum, süpürgeyi açmalıyım artık. kendinize iyi bakın.
M meryem214434 Aktif Üye Üye 3 Ağustos 2010 #11.674 ayyüzlü' Alıntı: uçugum cıktıııııııııııııı ne yapabılırım Genişletmek için tıkla ... geçmesini beklemekten başka yapılacak bişey yok canım
ayyüzlü' Alıntı: uçugum cıktıııııııııııııı ne yapabılırım Genişletmek için tıkla ... geçmesini beklemekten başka yapılacak bişey yok canım
AyYuzlu Daimi Üye Üye 3 Ağustos 2010 #11.675 meryem214434' Alıntı: geçmesini beklemekten başka yapılacak bişey yok canım Genişletmek için tıkla ... tesekurler bıtanemm
meryem214434' Alıntı: geçmesini beklemekten başka yapılacak bişey yok canım Genişletmek için tıkla ... tesekurler bıtanemm
M meryem214434 Aktif Üye Üye 3 Ağustos 2010 #11.677 ayyüzlü' Alıntı: tesekurler bıtanemm Genişletmek için tıkla ... pek işe yarar bi cevap veremedim ama 🙁
ayyüzlü' Alıntı: tesekurler bıtanemm Genişletmek için tıkla ... pek işe yarar bi cevap veremedim ama 🙁
AyYuzlu Daimi Üye Üye 3 Ağustos 2010 #11.678 meryem214434' Alıntı: pek işe yarar bi cevap veremedim ama 🙁 Genişletmek için tıkla ... olsun en azından bi cevap verebıldınnn bugun moralim yerindede ondan pek sevincliyim
meryem214434' Alıntı: pek işe yarar bi cevap veremedim ama 🙁 Genişletmek için tıkla ... olsun en azından bi cevap verebıldınnn bugun moralim yerindede ondan pek sevincliyim
M meryem214434 Aktif Üye Üye 3 Ağustos 2010 #11.679 ay Allah daim etsin.ben de iyiyim bugün.kaç gündür depresyondaydım çıktım bugün
AyYuzlu Daimi Üye Üye 3 Ağustos 2010 #11.680 meryem214434' Alıntı: ay Allah daim etsin.ben de iyiyim bugün.kaç gündür depresyondaydım çıktım bugün Genişletmek için tıkla ... bu aksam annem gelıyor fransadan cok mutluyum ama ucagı kacırdıgı ıcın suan otelde kalıyor istanbul pendikte sen niye depreyondaydın cnm noldu
meryem214434' Alıntı: ay Allah daim etsin.ben de iyiyim bugün.kaç gündür depresyondaydım çıktım bugün Genişletmek için tıkla ... bu aksam annem gelıyor fransadan cok mutluyum ama ucagı kacırdıgı ıcın suan otelde kalıyor istanbul pendikte sen niye depreyondaydın cnm noldu