Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hoşbulduk gülüm neolsun temizlik ti falan uğraşiyorum işde birazdandan namazımı kılıp kuaföre gidicem sen neler yapıyosun

oh ne güzel, ben de bugün bir ara temizlik yapmayı düşünüyorum. en azından süpürgeye tutabilsem o bile yeter, yarın da silerim diyorum. dişin nasıl?
ooooo kuaförde ne yapacaksın süs püs mü yoksa? benim de ağdaya gitmem lazım, söylemesi ayıp artık alt tarafımı göremiyorum 🙂

ben de iyiyim canım sizleri göreyim diye geliyorum işte

hosgeldın aysegulum nasılsın?ne yaptın, dıs doktorunda? nasıl gectı ıyımısın?

hb bitanem iyiyim de dişlerim pek iyi değil kanal tedavisi falan bide dolgu bir sürü tedavi gerekiyo çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok dr izin verince başlıycakmışicız şimdi tedavi görüyorum diye başlayamadı sen neyaptın bakimm biraz endişeli görüyorum seni hiç üzülme çok güzel geçicek hamişliğin ve bebişin, sağlıcakla kucağina alıcaksın inş testlerin sonucuda süper güzel çıkıcak canım benimm

korkma canım allah şifasını versın ınsallah...zor bılıyorum diş konusu ama daha ıyı olacak emın ol....ınsallah canım bazen olmuyor can sıkmadan akla gelınce ınsan duusnmeden duramıyor....ınsallah canım guzel olur sonuclarımız....

Bu başka bir marka ama ama aynı mahiyette sanırım, diğeri USA yapımıydı bu Avusturya yapımı...

hımmm çeşitlerini bilmiyorum. ben de birkez almıştım ya ama işe yaramamıştı o zaman. üzerinden zaman geçti bozulmuştur atayım onu bari.
inşallah iyi gelir canım, sen kocayı beslemeye devam et.... bol bol tatlılar yap 🙂

Hoş geldin canımın içi...

Bu başka bir marka ama ama aynı mahiyette sanırım, diğeri USA yapımıydı bu Avusturya yapımı...

hoşbulduk güzelim benim

aysegulummmm yasınler bıttı haber vereyım...unuttum sanma sakın olurmu?sen ekıme kadar dıyınce....sımdı aklıma geldı soyleyeyım....

ayy canımmm benim allah senden razı olsun rabbim ne dileğin varsa kabul etsin bebeğini sağlıcakla kucağina almayı nasip etsişn bütün hamişlerimnizinkini inş

amann tatlım sen iş falan yapma ben gelir yaparım senin işini kss bebiş daha çok küçük küçücük çocuğ iş yaptrmaya utanmıyomusun sen bakimmm

evet canım saçımı falan kestirip rahatlıyım çok sıcak bide güzel ulıyım diyorum herifle çalışma yapıyozya git bacım sende kuaföre iyice büyümüşdür senin göbüş yerim ben o göbüşteki meleği