tamam deneyecegım bılıyorum normal bunlar ama bugun daha bır arttı....aksam esımede satastım yazık bısey dıyemedı....sabah aldım gonlunu....gececek tabıkı gecıcı bılıyorum.....allahım sorun yasamayalım da bebegım saglıklı olsunda ben cekerım bu gergınlıgı...zaten dogsun bır ben ısırıcam onun heryerını.....
canım bısey sorcam sana....senınde ozel hastaneydı degılmı?bu ıkılı test,üçlü test falan tarama testlerınıze ekstra ucret alındımı?
canım bu hormonlar nasıl birşeyse valla akıl sır ermiyor... ben de eşime az çektirmedim. normalde eşime kaprisim ya da eziyetim yoktur ama bu durum bu hale getiriyor işte 🙂 yazık dayanıyorlar işte napalım, hemen hormonnnnnn diyo ben de o sırada çok gülüyorum.
bundan kaçış yok ccanım hamilelik yaşıyorsun ve bazen duyguların malesef saçmalayacak... inşallah canım allah sağlık versin fasulyene 🙂
evet canım özel hastane... aslında güya anlaşmalı diye başladık ama ne anlaşmasıııı resmen epey ödeme yapıyoruz. evet bu testler için muayene ücreti artı test ücreti alındı. ikili test daha pahalı oldu ama onun sebebi de farklı kan testleri de istemişti o yüzden yani.