tamam deneyecegım bılıyorum normal bunlar ama bugun daha bır arttı....aksam esımede satastım yazık bısey dıyemedı....sabah aldım gonlunu....gececek tabıkı gecıcı bılıyorum.....allahım sorun yasamayalım da bebegım saglıklı olsunda ben cekerım bu gergınlıgı...zaten dogsun bır ben ısırıcam onun heryerını.....
canım bısey sorcam sana....senınde ozel hastaneydı degılmı?bu ıkılı test,üçlü test falan tarama testlerınıze ekstra ucret alındımı?
canım bu hormonlar nasıl birşeyse valla akıl sır ermiyor... ben de eşime az çektirmedim. normalde eşime kaprisim ya da eziyetim yoktur ama bu durum bu hale getiriyor işte 🙂 yazık dayanıyorlar işte napalım, hemen hormonnnnnn diyo ben de o sırada çok gülüyorum.
bundan kaçış yok ccanım hamilelik yaşıyorsun ve bazen duyguların malesef saçmalayacak... inşallah canım allah sağlık versin fasulyene 🙂
evet canım özel hastane... aslında güya anlaşmalı diye başladık ama ne anlaşmasıııı resmen epey ödeme yapıyoruz. evet bu testler için muayene ücreti artı test ücreti alındı. ikili test daha pahalı oldu ama onun sebebi de farklı kan testleri de istemişti o yüzden yani.
evet haklısın 3.aya grdık ve ılk defa boyle oldum....yoksa rahattım sımdı randevumuzada az kaldı ya asıl sıkan o zaten...o gun gelınce zaten daha da ıyı olacagım ınsallah....
öyle benim ikili testim gecen haftaydi ense kalinligi normal cikti cok sükür kan sonucunu persembe alacam benide onun heyecani basti ins normaldir oda.
evet haklısın 3.aya grdık ve ılk defa boyle oldum....yoksa rahattım sımdı randevumuzada az kaldı ya asıl sıkan o zaten...o gun gelınce zaten daha da ıyı olacagım ınsallah....
canım bu hormonlar nasıl birşeyse valla akıl sır ermiyor... ben de eşime az çektirmedim. normalde eşime kaprisim ya da eziyetim yoktur ama bu durum bu hale getiriyor işte 🙂 yazık dayanıyorlar işte napalım, hemen hormonnnnnn diyo ben de o sırada çok gülüyorum.
bundan kaçış yok ccanım hamilelik yaşıyorsun ve bazen duyguların malesef saçmalayacak... inşallah canım allah sağlık versin fasulyene 🙂
evet canım özel hastane... aslında güya anlaşmalı diye başladık ama ne anlaşmasıııı resmen epey ödeme yapıyoruz. evet bu testler için muayene ücreti artı test ücreti alındı. ikili test daha pahalı oldu ama onun sebebi de farklı kan testleri de istemişti o yüzden yani.
öyle benim ikili testim gecen haftaydi ense kalinligi normal cikti cok sükür kan sonucunu persembe alacam benide onun heyecani basti ins normaldir oda.
tedarikli gidin evet... bu testler sadece özel laboratuvarlarda sonuçlandırılıyormuş, o yüzden sanırım pahalı. ama yaptırmasak bu sefer içimizde hep acabalar olacaktı.
inşallah canım az kaldı be rahat ol... ama oh demeyeceksin emin ol 🙂 sonra üçlü test çıkacak. şimdi benim sırada ayrıntılı ultrason var. o bile can sıkıyor ama bu sefer akıllandım stres yapmayacağım çünkü bebeğim epey büyüdü ve herşeyi hissedip duyabiliyor. onu üzmeyeceğim inşallahhhhh.
sen bu aralar başkalarının hikayelerini dinleme.
yavrularımızın bizimle yiyecek ekmekleri varsa zaten çok şükür sağlıkla dünyaya gelecekler.
tedarikli gidin evet... bu testler sadece özel laboratuvarlarda sonuçlandırılıyormuş, o yüzden sanırım pahalı. ama yaptırmasak bu sefer içimizde hep acabalar olacaktı.
inşallah canım az kaldı be rahat ol... ama oh demeyeceksin emin ol 🙂 sonra üçlü test çıkacak. şimdi benim sırada ayrıntılı ultrason var. o bile can sıkıyor ama bu sefer akıllandım stres yapmayacağım çünkü bebeğim epey büyüdü ve herşeyi hissedip duyabiliyor. onu üzmeyeceğim inşallahhhhh.
sen bu aralar başkalarının hikayelerini dinleme.
yavrularımızın bizimle yiyecek ekmekleri varsa zaten çok şükür sağlıkla dünyaya gelecekler.
tabıkı yaptırmasak olmaz nekadar olursa olsun...haklısın bende onu düşünüp ferahlayayım bariiii...derdım de o dermanım da o🙂ınsallah canım allahım yavrularımızı korusun...
Sabırsızım.........................5 Ağustos Dentnurse..........................7 Agustos duygum_06 .......................8 Ağustos sılam_nisa ....................... 8 Ağustos Ecce ..................................14 Ağustos denizcim ..........................15 Ağustos Lalezar...............................16 Ağustos İzgil....................................17 Ağustos Lara....................................19 Ağustos polyana28 ......................... 21 Ağustos Ranagül.............................21 Ağustos ayşegül................................21ağustos Lovely ................................25 Ağustos yıldız_azeri........................2 Eylül
2009 ANNE ADAYLARI<v>
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr) yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<v></v>2010 ANNE ADAYLARI <v></v>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</v>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->