tatlıcadııııım çıkmam lazım.geldiğimde burda olursan konuşuruz ama seni iyi hissettirme görevimi mrs.me devrediyorum.sıkma canını hepimiz seviyoruz seni
cok sıcak ve ınsan ısterıstemez gerılıyor.....cıkamıyorum sıcak olunca aksama esımı beklıcem artık bberaber cıkıcaz kac gundur evdeyım daraldım onun da etkısı var....bırde bu cuma gıdecegız ya basladı stresım korkuyorum ya bısey cıkarsa dıye....
dur canını sıkma, bu aralar onları yaşaman çok normal. benim bazen ağlayasım gelirdi.
senin yapacak işin yok onu bunu düşünüyorsun değil mi? ben de aynı şeyi yapıyorum da 🙂
hormonların tavan mı yaptı canım benimmmmm 🙂
kız ben de kaç gündür evdeyim ayyyyy daralıyorum ama dışarısı çok sıcakkkk, çıkıp bayılmaktansa evde olmak ve burada sizinle sohbet etmek bana iyi geliyor. bak en son perşembe günü dışarı çıkmıştım, o da dr a gittim 🙂 anla yani
Uykum benimde var, ama çalışmaktan uykusuz kalıyorum bu ara
Bak canım sana uyuyabilmen için bir iki önerim var, şimdi ilk önce hani bu eski uzun yastıklar vardı ya, bi tane onlardan bul, gece bacak arana kıstır ve üst kalan kısmana da sarılır giti yat, rahat edeceksin, ikincisi yatmadan en az 2 saat kadar öncesinde süt dışında herhangi birşey yiyip içme, birdeyatmadan ılık bir duş alırsan daha rahat uyuyabilirsin 🙂
uyuyamamak sorun degıl benım ıcın....uykusuzluga dayanıklıyım....ama su gereksız dusunceler,korkular,gergınlıkler....benı bunlar uzuyor...bırde son bır haftadarı kasıklarım agrıyor yanıyor ıgnelenıyor.....bır sorun mu var dıye kafaya takıyorum maalesef....
Uykum benimde var, ama çalışmaktan uykusuz kalıyorum bu ara
Bak canım sana uyuyabilmen için bir iki önerim var, şimdi ilk önce hani bu eski uzun yastıklar vardı ya, bi tane onlardan bul, gece bacak arana kıstır ve üst kalan kısmana da sarılır giti yat, rahat edeceksin, ikincisi yatmadan en az 2 saat kadar öncesinde süt dışında herhangi birşey yiyip içme, birdeyatmadan ılık bir duş alırsan daha rahat uyuyabilirsin 🙂
hormonların tavan mı yaptı canım benimmmmm 🙂
kız ben de kaç gündür evdeyim ayyyyy daralıyorum ama dışarısı çok sıcakkkk, çıkıp bayılmaktansa evde olmak ve burada sizinle sohbet etmek bana iyi geliyor. bak en son perşembe günü dışarı çıkmıştım, o da dr a gittim 🙂 anla yani
aynen canım bende oyle anneme bıle gıdemıyorum özledım onu da.....allahtan bugun cıkıcaz dısarı yoksa tırlatıcammmmmmm.......hep bu sıcaklar yaptı boyleeeeeeeeeeeee bır an önce azalsada normalde donse.....