cnm normal olabilir bende olmadı ama bnmde koyu sarı akıntım oluyo sende varmı böle bişi.bide idrar kültründe belli olur enf. varsada iliç verir geçer inş tatlım ama arkadaşının dediği gibi normaldir sanırım
geçmiş olsun cnm gecen hafta bende de aynısı vardı enfeksiyon kapmışım ilaç verdi geçti şükür şimdi iyim.dikkat et kendine sende belki enfeksiyon kapmış olabilirsin
idrar yolları iltihabı sürekli oluyor bende.hamilelikten önce kültür yapmıştım.şimdi hamileyken yine oldu.ilaç verdi doktor monurol.tek kullanımlık.onunla geçti tekrar başladı bu sefer piyeloseptyl verdi.gebelikte pek iyi olmuyo bu hastalık.çok su iç diyor doktor benim ne kadar içtiğimi bilse hiç söylemez öyle
canım bende idrar yanması olmadı... her kontrole gittiğimde dr um soruyor ama çok şükür yok. enfeksiyon da olabilir. neyse sonucunu al da önce öğrenelim neymiş.
cnm normal olabilir bende olmadı ama bnmde koyu sarı akıntım oluyo sende varmı böle bişi.bide idrar kültründe belli olur enf. varsada iliç verir geçer inş tatlım ama arkadaşının dediği gibi normaldir sanırım
geçmiş olsun cnm gecen hafta bende de aynısı vardı enfeksiyon kapmışım ilaç verdi geçti şükür şimdi iyim.dikkat et kendine sende belki enfeksiyon kapmış olabilirsin