Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

cnm normal olabilir bende olmadı ama bnmde koyu sarı akıntım oluyo sende varmı böle bişi.bide idrar kültründe belli olur enf. varsada iliç verir geçer inş tatlım ama arkadaşının dediği gibi normaldir sanırım

görüşürüz canımmmmm sen de kendine iyi bakkkk.. inşallah ismini kırmızılarla en kısa sürede görürüzzzzz

geçmiş olsun cnm gecen hafta bende de aynısı vardı enfeksiyon kapmışım ilaç verdi geçti şükür şimdi iyim.dikkat et kendine sende belki enfeksiyon kapmış olabilirsin

herkese merhabalar...
uzun zamandır yoktum tatildeydim dün geldim.şöyle bir gireyim topiğe dedim.eski sayfaları okuyamadım sadece listeye baktım.hamişleri görünce çook sevindim. :meri:bilgemelek ve sammy ha tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.inş. evi, toparlayayım bende katılırım aranıza tekrar

amın canım ınsallah...gorusuruz...

aynen canım bende cok ıcıyorum ama enfeksıyon ıse nasıl kapıyorum anlamadım cok da tıtızımdır....

canım bende idrar yanması olmadı... her kontrole gittiğimde dr um soruyor ama çok şükür yok. enfeksiyon da olabilir. neyse sonucunu al da önce öğrenelim neymiş.
tamam canım...

yok benımkı acık rengı tam tersı...zaten son damlada yanıyor ıdararım degıl aslında vajınam yanıyor....

geçmiş olsun cnm gecen hafta bende de aynısı vardı enfeksiyon kapmışım ilaç verdi geçti şükür şimdi iyim.dikkat et kendine sende belki enfeksiyon kapmış olabilirsin
sagol canım...belkıde oyledır....

hoşgeldin canımmmmm
seni gerçekten merak etmiştim. umarım tatilin iyi geçmiştir. tamam bekleriz canım.