Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tabıkı degıl ıkıncı evlılıgım zaten ılk evlılıgımden altı yasında bır oglum var benımyanımda tabıkı oglum ama ona karsı bıle bır tuhaflar delırmek uzereyım ya keske kurtaj olmsaydım bes ay once
sakın çocuğunu ezdirme canım.2.evliliğin diye kendini baskı altına almışsın ama eşinin davranışları bu aşamda çok önemli iş ona kalıo seni ailesine karşı ezik duruma düşürmemeli

herşeyi söyledim içimdeki herşeyi.ertesi gün sana bi terlik beğenmiştim gidip bakalım mı dedi görümcem tamam dedim.onun beğendiğini beğenmedim başka beğendim onu aldırdım.ordan çıkınca da bi elbise beğendim.ben sana onu alır gönderirim dedi.bütün gün bana sordu herşeyi beğenirsen alalım beğenirsen yapalım diye :ehi:eşim de naz yapıyor bira.pat diye barışılıp eski hale dönülmez çünkü.ama dün kahvaltıyı hazırladı.gel kahvaltı yapalım dedi.gittim yaptım.hastayım ya hani ondan :meri:
ha söyle yaaa.... görümcelerin sana karsi iyi oldumu, sende onlara karsi iyi olursun ... beraber alisveris yapmissiniz i$te, sen beyenmisin, onlarda almi$, iki tarafda mutlu 🙂 ohh sevindim valla... erkekler cok nazli canimmmm, ama fazla dayanamaz....
senin hastaligin bana biraz $üpheli gibi geldi, sanki ara sira bendede olan hastaliktan gibi :ehi:

kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun hamiş melekler kendinize ve meleklerinize iyi bakın hamiş olmak için bekleyen melekler inşallah en kısa zamanda melekleriniz sizlerle olur öpüldünüz bye!!

esım aılesıne cokduskun ayrı eve cıkalım dıyorum sımdılık ıstemıyor ayrı eve cıkmayı hep beraberız yanı ıkımızınde ısı karıyer yaptık kendımızce ama beynı o kadar gerıkı ogluma pek ısınamadı gıbı hıssedıyorum kı oglum ona tapıyor ya ayrı eve cıkalım o zaman tamamen yanmıza alırız dıyor bu yıl oglum okula baslayacak babasında kalsın bır yıl sonra yanımıza gelsın dedı en son ama ben asla bırakmam oglumu gerekırse bosanırım

Geri