Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

valla dediğin gibi yaptım canım o şekilde msj gönderdim dediğin doğru valla insan dinlenio bu şekilde bende şimdi süpürgeyi kaldırdım yerleri felan sildim köyden fasulye getirmişlerdi onları biraz pişirip buzluğa koydum yemek yaptım derken şimdi oturuyorum

tamam canım sadmin mesajını görür görmez düzenleme yapar.
canım sen bu aralar hiç iş yapmamaya çalış. çünkü bebeğin yerleşme döneminde. kendini dinlendirmen şart. allah korusun tedbiri elden bırakmamak lazım. ne olur ne olmaz. rabbim meleğini korusun inşallah.

aaa ne güzel fasulye işini halletmişsin. ben de ağustosun ortasına doğru yaparım herhalde. bir de domates rendeleyip dondurucuya koyucam. geçen sene yaptım çok güzeldi tavsiye ederim. çıkardığında yeni rendelenmiş gibi oluyor.

evet canım fasulye bide köy fasülyesi ama domatesim yetmedi sadece 3 torba yapıp atabildim başka bişi yapamadım yani mümkün olduğunca çok bişi yapmamya çalışıoum ama napıyım batıoo ev tatilden geldiğimizden beri ahır gibi afedersin herşey heryerde bi ton ütü var artık masayı oturma boyutunda ayarlıyıp oturarak yaparım napalım

Mrb arkadaşlar, ben de meleğimi 1 senedir bekliyorum.Bu ayki beklenmeyen regl tarihim de 15 ağustos.Eğer eklerseniz çok sevinirim.Çok tşkler...
Sizlerden bu mübarek ayda dua bekliyorum arkadaşlar lütfen...

bizim burdaki pazara köylüler ürünlerini getiriyor. o yüzden birçok şey taze. olsun yapabildiğin kadar yap, hepsini bir günde yapacak değilsin ya. ev malesef batıyor doğru. biz de tatilden geleli 1 hafta oluyor ama 1 haftadır çamaşırla toplamayla uğraştım daha süpürge bile açamadım. ama bugün kocama yaptırıcam süpürgeyi 🙂 ben de yavaştan silerim.
aman sen dikkat et, daha çok yeni bebişin.