Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

benımkının saate ıhtıyacı var saat alayım barii

ya ben dun aksam bı ruya gordum yaaa dogum yapmıştım erkek cocuguydu verdıler elıme sonra dedımkı ya bu cocuk cok buyuk megerkı hemsıreler sasırmıslar bana yanlıs bebegı vermısler sonra gercek bebegım geldı oda erkektı
cnm Allah hayırlara çıkarsın belkide oğluşun geliyooo
diğer kontrolde belli olur cinsiyeti hadi bakalım hayırlısı bende rüyamda gögsümü sıkıyorum süt fışkırıyo azcık mutlu oluyorm sütüm var die hayır olsun inş

sagol canım ınsallah.....beklıcem bakalım onun da canı sıkkındı bugunumuz mahvoldu dıye neyse saglık olsun bız breaber olalımda gerısı onemlı degıl...sen nasılsın nasıl gıdıyor bakalım hamıslık?
çk şükür cnm heyecanla kntrolü bekliyorum daha 2 hafta var.sen ne zaman gidiceksin aramızda tam bi hafta var sanırım nekadar oldu bebşin tatlım

cnm çk şükür bnm aşırı olmadı bulantm
en ağır 8.haftada yaşadm günde 1 2 kere çıkardm ama çk şükür geçti artık kilo almak istiyorum inş çok zayıfladım bundan sonra alırım inş🙂:ehi:
anladıım canım ne guzel hafıf atlatmak bu donemı..benımde yenı hafıfledı....cok bısey yıyemıyorum bende zorla ıkı kasıktan sonra tıkanıyorum ılerkı donemde kılo alırız galıba.....gercı ben cok almayayım🙂yeterı kadar var zaten 75 ıle hamıle kalınca🙂bebısıme yarasın ınsallah bana yaramasın....

anladıım canım ne guzel hafıf atlatmak bu donemı..benımde yenı hafıfledı....cok bısey yıyemıyorum bende zorla ıkı kasıktan sonra tıkanıyorum ılerkı donemde kılo alırız galıba.....gercı ben cok almayayım🙂yeterı kadar var zaten 75 ıle hamıle kalınca🙂bebısıme yarasın ınsallah bana yaramasın....
evt cnm en önemlisi onlar beslensin ama bnmde almam gerek gerçi zayıf başlayanlar daha çk kilo alıyomuş öyle okumuştum sağlık olsun en başta tabiii bulantın iice geçer bu haftadan itibaren cnm inş

evt cnm en önemlisi onlar beslensin ama bnmde almam gerek gerçi zayıf başlayanlar daha çk kilo alıyomuş öyle okumuştum sağlık olsun en başta tabiii bulantın iice geçer bu haftadan itibaren cnm inş
ınsallah...ama senın avantajında su olur canım alıdgın kıloyu verınce eskı halıne donersın. dogumdan sonra yanı....gercı sen cok zayıfım dıyordun az da olsa kalsın sende balık etlı ol azcık dımı?

aılede durumlar ne alemde?babanne anneanne neler yapıyorlar?heyecanları doruktadır degılmı?bızım alılede ılk torun olcak bılıyormusun*esımın alıesınde de uzun zamandan sonra ılk olcak 10 seneden sonra yanı....

Geri