kızlar 17 temmuzda regl olmam gerekiyordu 22 temmuzda regl oldum. ve 27-28 günde bir regl oluyorum. şimdi ben yumurtlama gününü sat'a göremi hesaplıycam? yoksa 17 temmuza göremi?
eğer satsa daha var ama benim hem kıvamlı şeffaf kıntım var hemde kasığım ağrıyo ve 17 temmuza göre hesaplarsak yumurtlama gününe denk geliyo kafam karıştı. bilgisi olan varsa beni biraz aydınlatabilir mi lütfen
tatlım ne zaman regl olduysan ozaman itibaren hesaplıycaksın yani 22 temmuza göre büyük ihtimal 14. günü yumurtlama olur sana bol şans diliyorum inş hamiş kalırsınb tatlım
samy haaa tebrik ederim canmAllah sağlkla kucağına almayı nasip etsin bu arada bnm tv den duyup çok etkilendğim sözdü burudada paylaşmak istemiştşm ne güzelki hepimiz üzerinde tesiri olmu bunun içinde ayrıca sevindm gözün aydın cnmmmmmmmmmm
samy haaa tebrik ederim canmAllah sağlkla kucağına almayı nasip etsin bu arada bnm tv den duyup çok etkilendğim sözdü burudada paylaşmak istemiştşm ne güzelki hepimiz üzerinde tesiri olmu bunun içinde ayrıca sevindm gözün aydın cnmmmmmmmmmm
öle meryemcim zaten bende bunlardan bahsetmiştim çok kurcaladıkça olmuo bi arkadaşın yazdığı sözü sürekli aklımda tutuyorum şu arkadaşınızdan bana aldığınız hediyeyi ne zaman vereceksiniz diye sormuyosan allahada bunu sorgulamayacaksın gibi bunu çok düşündüm biliyomusun o kadar mantıklı güzel sözlerkii aklımdan hiç çıkmıoo
Canım, bu sözleri bana amcamın oğlu söylemişti ve bende burda sizlerle paylaşmıştım, ama o kadar çok kişiyi etkilemişki ben bile şaştım, doğru ve yerinde söz demekki her zaman işe yarıyor...
Canım, bu sözleri bana amcamın oğlu söylemişti ve bende burda sizlerle paylaşmıştım, ama o kadar çok kişiyi etkilemişki ben bile şaştım, doğru ve yerinde söz demekki her zaman işe yarıyor...
Sonunda meleğin geldi bak kız cadı, bende diyorum bu kız nerelerde, gidip
toplamış meyerse, inan tatlım çok sevindim senin adına, Allahım ilk önce sorunsuz bir hamilelik geçirtsin sonrada sağlıcakla kucağına versin bebişini inşallah, bizlerede dua etmeyi ihmal etme...
valla canım herkesin işine yarasın işl önemli olan hayatı akışına bırakmak kaç gündür diyorum hiç bişide yapmadım öle kalk yastıkla bekle yok bugün benim yumurtlama günüm yok incir ye yok soğan iç yok şunu yap bunu yap hiiiiiiiçç bişi yapmadım yine yeniliyorum ben pko hastasıyım canım benim allah burdaki cümlemize nasip etsin işl
ayşegül sanada teşekkürler berreanurcum sanada teşekkürler güzel dilekleriniz için
sammy_ha'cım tebrık ederım....allah sorunsuz bır gebelık gecırmenı ve saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah......stres yok bebek var🙂degılmı? meryemcım canım benım,degmeyecek seyler ıcın sakın kendını uzme ve bebısını dusun neolur....olan olmus aslında suan ıcın yapacak pek bısey yok..bırak onlarda almaya devam etsın ama sende ıcıne sınenı yıne al en azından bu konuda esını ıkna et canım.....ne dıyecegımı bılemıyorum boyle hassas donemlerde ınsanlar neden anlayıslı olmazlar anlamıyorum.... laracım ınsallahhhhh agustosta ılk sırayı sen cekersın canım ınsallah dualarım senınle tatlım.... ızgılllll canım goryusemedık hıc....ıyıymıssın sevındım..... bılgemelekcım takma bu cok onemlı bısey degıl hem bebısın ıyıyse zaten can sıkmana degmez gec dollenmedır bencede.....