Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayy canım neolursun dikkat et kendine yormamaya çalış kendini rabbim sağlıcakla kucağına versin meleğini

hoşbulduk gülümmmm evet yaa bende annemi babamı çokkk özleedimmm

evet canım öyle amiiiiinnnnn inşallah hep bizimle olsunlar.

canım benim allah kolaylıklar versin ne diyeyim..kendine iyi bak ve dinlen tatlım bu ilk üç ay çok önemli..meyveni sebzeni eksik etme..sık sık az az ye..ne biliiim işte iyi bak kendine tatlı kuşum🙂

sağol tatlım....dinleniyorum, dün temizlikçi buldum ruhum da temizlendi çünkü evi pis gördükçe içim daralıyordu. canım meyve yiyorum ama canım çok istemiyor herşeyi. çok sağol canım benimmmm

canımın içi iyiyim yumurtluyorum🙂 sen naapıyosun??

bııkkkk bıkkkk bidaaaakkkkkk
şehnazım süper bir varlıksın sen yaa nediyim ki sana hastayımm ablacmmm yerim seni sosisim benimmmm

oh be sonunda buldun doktor..çok sevindim..inşallah hamilesindir..senin günün ne zaman bebişim

inş inşşş bitanem ya sorma bitanem daha tanşmadım ama çok kanım isındı kadına inşşş senden de çok umutluyum ben bu ayy bitanemm lalezarın ddediği şeyleri baktınmı sende bir kuulansan m acaba

ohhh canım benim inş duyacksınn sakın stres yapmöa tamammı

ayy bana öyle geliyo çok umutluyum kendimden hadi ayşegül göriyim senş diyorum manyağım ben yaa
hisselerini yarim senin ne hislerin var senin öyleee

ayy canım neolursun dikkat et kendine yormamaya çalış kendini rabbim sağlıcakla kucağına versin meleğini

amiiiiiinnnnn canım inşallahhhhh sağolasın.... rabbim sana göstersin inşallahhhhh

ne yapmıyoki mrs.m mide bulantısı yaşıyorum kasıklarıma agrılar saplanıyo yaramazlık yapıyor içerde

aaa ciddi misin e daha yeni öğrendin allah allahhhhh 🙂 seninki hızlı çıktı

selam kızlar ben geldim nasılsınız

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın