Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım ne olsun..yumurtlama günlerindeyim dün ilk defa tesadüfen test yaptım..inanamadım ikinci çizgi hep silik çıkardı bu sefer kıpkırmızıydı koyu bordoydu hatta🙂 doktor da rahim kalınlığımı pazartesi günü 8.4mm ölçtü..süper bi kalınlık..hamile kalma olasılığın yüksek dedi..çok heyecanlandım..bu ay üstüste iyi gelişmeler var..bakalım ne olacak tatlım..
hadi inşallah

ben anneme kıyafet aldım bi de çanta aldım..bi de öpücem çok..
ben de bu ay hamile kalıp bebişimin bana anneler günü hediyesi olmasını istiyorum..🙂

ayyyy ne güzel iyi yapmışsınnnn, biz farklı şehirlerdeyiz ama bir sonraki hafta gidebilirsek annişimi görücem inş. canımmmmm inşallah bu ay böyle güzel bie hediye alırsın ...

MRS.M.
tatlım..nasılsın?? burda olduğuna göre iyisin..bebiş bişi yapıyo mu annesine??

iyiyim canımmm biraz yorgunluk halsizlik var ama olacak yani normal... bugün akıntıyla karışık hafif pembemsi geldi korkmuştum ama devir teslim haftasındaymışım...şu plesenta olayı. acıkınca midem bulanıyor 🙂 bir şeyler yiyince geçiyor... şimdilik iyiyim allaha şükür canım

şehnazım ayşegülüm hoşgeldinizzzz nasılsınız bakalım

hb tatlımm valla dr uldum galiba baya övdüler inş bana vesile olur

oyüzden moral olarak süperimm bitanem sen nasılsın bebiş nasıl

söyle senin meleğe benim bebiş çabuk gelsinn yoksa ısrıcakmış annen popondan deseinn

şaka biyana cidden sanki çok yaklaştım meleğim yakında göbüşümde olucak belkide olmuşdr dua bana bitanem

aysegullll ve sehnazzzzzzzz hosgeldınız meleklerım...nasılsınız?
gısemlı kıs allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah....sehnazım annen gule gule kullansın hedıyesını...mrs.m canım kalbın onun yanında olsun yeter telefonun ucundan bıle sevgını bellı edersın zaten...allahım annelerımızı basımızdan eksık etmesın....

ayyyy ne güzel iyi yapmışsınnnn, biz farklı şehirlerdeyiz ama bir sonraki hafta gidebilirsek annişimi görücem inş. canımmmmm inşallah bu ay böyle güzel bie hediye alırsın ...

iyiyim canımmm biraz yorgunluk halsizlik var ama olacak yani normal... bugün akıntıyla karışık hafif pembemsi geldi korkmuştum ama devir teslim haftasındaymışım...şu plesenta olayı. acıkınca midem bulanıyor 🙂 bir şeyler yiyince geçiyor... şimdilik iyiyim allaha şükür canım
canım benim allah kolaylıklar versin ne diyeyim..kendine iyi bak ve dinlen tatlım bu ilk üç ay çok önemli..meyveni sebzeni eksik etme..sık sık az az ye..ne biliiim işte iyi bak kendine tatlı kuşum🙂

gısemlı kıs allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah....sehnazım annen gule gule kullansın hedıyesını...mrs.m canım kalbın onun yanında olsun yeter telefonun ucundan bıle sevgını bellı edersın zaten...allahım annelerımızı basımızdan eksık etmesın....
canımın içi iyiyim yumurtluyorum🙂 sen naapıyosun??

söyle senin meleğe benim bebiş çabuk gelsinn yoksa ısrıcakmış annen popondan deseinn

şaka biyana cidden sanki çok yaklaştım meleğim yakında göbüşümde olucak belkide olmuşdr dua bana bitanem
oh be sonunda buldun doktor..çok sevindim..inşallah hamilesindir..senin günün ne zaman bebişim

hoşbulduk hayatım ii vala akşamdan beri melegim çok ugraşıyo benle yeni kendime geldim girebildim sen nasılsın

aaaa hayırdır ne yapıyor senin yaramaz

canlarım benm kociş geliyo çıkmam gerek sonra görüşürüz yineeeee

tamam canım görüşürüz öptüm çoookkk

canım ne olsun..yumurtlama günlerindeyim dün ilk defa tesadüfen test yaptım..inanamadım ikinci çizgi hep silik çıkardı bu sefer kıpkırmızıydı koyu bordoydu hatta🙂 doktor da rahim kalınlığımı pazartesi günü 8.4mm ölçtü..süper bi kalınlık..hamile kalma olasılığın yüksek dedi..çok heyecanlandım..bu ay üstüste iyi gelişmeler var..bakalım ne olacak tatlım..

oyyyyyy süper bir haber....haydi o zaman çalışmayaaaaa 🙂 dün mutlaka çalışma olmuştur ve bu 3 gün çok önemli sakın atlamayın... senin adına çooookkk mutlu oldum canım hayırlısı hadi

aferin sana canım benimmm moral ne zaman süperse bebiş gelirrrrr
iyi bebiş canım, cumartesi dr a gidicez kalp atışlarını dinlemek için. tamam söylerimmm 🙂 canım ben de aynı şeyi hissediyorum seninle ilgili...bence de yakın

hoşgeldin canım amin haytım en yakın zmanda sizinde haberlerinizi alırız

Geri