Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

emınecım sevındım bebısın ıyı olduguna.....haftaya gelseydı bende gorseydım ıcım rahatlıcak gercekten....masallah cok hareketlıymıs senınkı bence erkek olcak haberın olsun....

emınecım sevındım bebısın ıyı olduguna.....haftaya gelseydı bende gorseydım ıcım rahatlıcak gercekten....masallah cok hareketlıymıs senınkı bence erkek olcak haberın olsun....

sagol canim... hic öyle beklemiyordum ya.. biraz eli ayagi oynar diye beklemistim, bu hic durmadi yerinde 🙂 insallah seninde bebeyinle randevun cok güzel gecer 🙂
sipa yerinde durmadiki bi bakalim 🙂 doktor baya ugrasti, ama söylemicem cinsiyetini dedi 🙂 artik gördümü görmedimi bilmiyorum 🙂
hayirlisi olsun, anneminde icinden erkek geciyor....

ya benim bebiş çarşamba günü bi saniye durmadı.bi sıkıntısı var herhalde bana açılmadı sen bi sor dedim babasına.belki kız meselesi falandır.erkek erkeğe konuşun dedim 🙂 dün de doktora söyledim muhtemelen ters dönmüştür dedi.yani tersti zaten düz olmuş oluyor

okudukca boyle ıcım erıdı resmen nekadar guzel bır duygu oldugunu tahmın edebılıyorum.....ınsallah canım ıple cekıyorum haftaya bugun doktordayız ınsallah....