Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gıcıklar ya bu erkekler 🙂 benimki sürekli kilo almışlığımla dalga geçiyor.tvde çıtır kızları görünce beni sinir etmek için ah bizim avrat böyle olamadı falan diyor.ben de benim kilolarım onların inceliğinden daha kutsal ben anayım onlar benim mertebeme erişemez diyorum
haklısın aşkım deyip sarılıyor.mutlu son oluyor

vitamin aynı oluyormuş ben araştırdım daha önce

eşimle konuştuk geçen gün.
aralık ayında benim işlerim durgun oluyor, yıl sonu olması nedeniyle.
o tarihlerde tüp bebek deneyelim diyoruz.
siz ne dersiniz?
kasım ayında 30 yaşında ve 2,5 yıldır bekliyor olacağız.

yok 4d yazıyordu üstünde eşim de sordu dr kalbine barsaklarına her bişeyine baktı gösterdi bize

meryemcim şöyle anlatayım. özel ya da devlet farketmiyor hiçbir hastanede ayrıntılı ultrasona bakılmıyor. ayrıntılı ultrasona bakan kişilerin ya özel muayene yerleri oluyor ya da radyoloji gibi merkezlerde yapılıyormuş. 3 ve 4 boyutluda herşey net görülüyor ama ayrıntılı ultrasonda allah korusun da bebeğin akciğerinde kist varsa o bile hemen tespit ediliyormuş. yani organlarda inanılmaz detaylar var. iç organlara, kalp sağlığına 3 ve 4 boyutluda bakılamıyormuş. dur dr um bu şekilde anlattı, ben de bilmiyordum.

hg lalezar darısı başına inşaallah

Amin canım inşallah, h.buldum

Tamam kıs tokuştururuz, ama benim göbek seninkini döver 😀

H. buldum tatlım, inşallah allahım göstersin,
Valla çalışmalara başladım dua edin bana, edinde tutsun bu ay artıkın yaaaa...

canım işlerinin durgun olması sizin için avantaj olur. çünkü hem beyin hem fizik olarak yorulmamış olursun. tüp bebek için rahat olmak şart.
ama tüp bebek için en doğru zaman var mı onu bilmiyorum. bence araştır.
bu işin uzmanı iyi bir dr bul canım, inşallah faydasını görürsünüz.

neee kime sinirlenirsen onami benzer.... ozaman benimkide babaya benzer..... birden birde kocam olan gelmis gecmis gelecekti tüm sinirim gecti 🙂

canim yagiz sütün degerleri yagli süte göre daha cok. ben zaten kilo almamak icin degil, icindekiler tüm degerleri daha yüksek diye yagsiz iciyorum. Hatta bio iciyorum (dogal katkisiz oluyorya)

hımmmm.benim dr buna bakınca kalbine bakıyordu sorduğumuzda mesela kalbinde delik olsa burda görürdük delik falan yok kalbinde dedi.herşeyi görebiliyoruz bunda dedi rahatladık biz de.benim ablam özel hastaneye gidiyor.şu sarı olanlardan çekmişti.sordum dr aynı hepsi dedi.ben bi araştırayım bakayım o zaman canım.sağol