Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

6 kilo almışımmmm 🙁(( yani son ay çok almışsın dikkat et dedi. nasıl dikkat edicem, ben zaten bebeğe göre besleniyorum. öyle aman aman hamurişi tatlı yediğim de yok. ekmek yemeğe başladım mecburen sanırım ekmek kilo aldırdı. karnım doymuyor en az 2 dilim yiyorum 🙂 çok şükür meleğim iyi.

tam bu ayda bebek şeklini alıyor, maşallah herketliymiş 🙂 ben de 3. ayda gördüğümde şok olmuştum. kıpır kıpırdı. ne keyifli anlattığın şeyler... maşallah bebişineeee, içime kızın olacağı doğdu birden, dur bekleyip görelim. çok şükür testlerin de iyi çıkmış.

günaydın kızlarr bebişlerinizin iyi olmalarına çok sevindim..allah tamamına erdirir hepimizinkini inşallah kız mrs m kaç kilo aldınki öyle diyo doktorun..takma kafana canım ya

günaydın canım hoşgeldin,
çok sağol allaha şükür iyi bakalım. amiiiiiiinnnnnn
canım yaaa 6 kiloya yakın almışım ve çoğunu bu son ay almışım, o yüzden dr çok dedi.
kafama kiloyu zerre kadar takmıyorum, çok şükür meleğim geldi ve iyi diye. ama dr un söylemesi kötü tabi 🙂

sen nasılsın bebiş nasıl

havalar biraz serinlese yürüyü$e cikarsin, ben firsat buldukca aksamlari cikmaya calisiyorum. ekmeksizde yemek olmuyor ama yaaa 🙂
ben 1 kilo almisim daha yemek yemege tam basliyamadimki...

doktora karnimdaki tüylenmeyi gözterdim, bak oglan dedim, oda evt migden yanarsada cocugun saclari cikiyordur dedi, baya bi güldük 🙂
benimde en bastan beri kiz geciyor... kontrolden önce cinsiyete cok takilmistim, ama dün bebeyimi öyle gördüm ya, cinsiyet falan hepsi gitti aklimdan 🙂
kocamin tipide cok komikdi, pür dikkat, hic sesini cikarmadi, bakislari hep ekrandaydi 🙂

hayırlı cumaalaaaaar.ben de 7.5 kilo aldım.dr her seferinde çok almışın diyor ama ben de öyle aşırı yemiyorum.gerekli olanları sadece

günaydın canım hoşgeldin hayırlı cumalar
ay evet bana da öyle dedi dr ama bana çok aşırı gelmiyor. gerekli olanları yiyerek de alınıyormuş kilo napalım meryemcim 🙂 hatta öyle eski adet gibi ben 2 kişiyim 2 kişilik yemeliyim hiç demedim.

bu arada yazını okudum bebişin iyiymiş maşşallaaahhh, benimki de 350 gr olmuş, allaha çok şükür iyiymiş bakalım. 22. haftada yani 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gidicem.

benim bebişim iyi allaha çok şükür 23 ağustosta ayrıntılı ultrasonum var onu merakla bekliyorum..bakalım 23 ağustosa kadr ben kaç kilo almış olucam şimdilik 1.5 kilo almışım heralde bende kocaman olurum zeplin gibi

selam kızlar...

oooo bütün hamişler burda. darısı başıma... darısı başıma... 🙂

naber, nasılsınız bakem🙂
amiiiiiiiiiiiiiin

bu da ayrıntılı ultrasondu güya ama her zamanki ultrasondu.siyah beyaz ama olsun dr iyi dedi ya yeter senin bebiş 350 benim 381 sen gidince 400e çıkmış olur bebişin.ama dr söylediği kilo ve boy çok önemli olmuyormuş.yine de seviniyor insan her bilgiyle.gereksiz de olsa.ben akşamları çıkıp yürümeye çalışıyorum.düzenli olmasa da.

günaydın kızlarr bebişlerinizin iyi olmalarına çok sevindim..allah tamamına erdirir hepimizinkini inşallah kız mrs m kaç kilo aldınki öyle diyo doktorun..takma kafana canım ya

sagol canim benim... hala ayaklarim yere basmiyor 🙂
bugün cuma onu bile unuttum, meryem yazinca aklima geldi 🙂
herkeze hayirli cumalarrr

hayırlı cumaalaaaaar.ben de 7.5 kilo aldım.dr her seferinde çok almışın diyor ama ben de öyle aşırı yemiyorum.gerekli olanları sadece

hG canim... ya bu kilo birazda yapi meselesi olabilirmi? benim ablam ilk iki bebeyinde (sonunculari saymiyorum) cok kilo aldi, öyle fazlada yemezdi... annemin eski kagitlarina bakiyoruz, kadin 10 kiloya doguma girmis 🙂 insallah anneme cekmisimdir ama biraz zor 🙂 annemin tek tavsiyesi yagsiz süt ic yoksa cok kilo alirsin dedi 🙂 bende zaten yagsiz iciyordum 🙂