Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canımmmm allah yardımcın olsun bir tanem... bu değerler 2 günde falan 2 katı oluyormuş merak etme, allahın izniyle inşallah yükselir. sen moralini yüksek tut canımm.
dualarım seninleeee...çok öpüyorum izgilimmmm

canım dediğim gibi üzme hiç kendini gör bak o değer nasıl fırlıcakk hem adet tarihie göre bakma geç döllenme olmuştur ne değerlerle hamişliği devam edenler biliyorum ben söyledimde sana.dualarımız seninlee inş güzel olcak herşeyy iananıyorummm bennnn

İZGİLİM
merak etme tontişim bir sürü arkadaşımıza aynı şey oldu..geç döllenme diye bişi var..senin ilk geçtiği günlerde negatif çıkmıştı biliyosun..hala son testlerinde de silikti çizgi..yani geç döllenme olabilir tatlım..iki gün sonra 500-600 çıkar bizim bebeemizin değerleri merak etme..hiç stres yapma canımın içi..sana kocaman sarılıyorum..

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm 😀

hoşgeldin canımmm nasılsın bakalım

sizler gibi bebeği okadar çok istiyorumki bende sitres yapıyorum

tatlım lütfen stresi hemen bırak... bak ben sadece stresim yüzünden 9 ay kayıp yaşadım. süre uzadıkça stres tabiki tavan yapıyor malesef... ama ne zaman rahatlarsan eminim bebişin gelecek. biz farkında olmadan beynimizi yönetip yönlendiriyoruz... bu da bebişe sahip olmayı geciktiriyor. rabbim en kısa sürede sana da nasip eder inşallahhhh, dua et bol bol

ben anneme kıyafet aldım bi de çanta aldım..bi de öpücem çok..
ben de bu ay hamile kalıp bebişimin bana anneler günü hediyesi olmasını istiyorum..🙂